Protein fluff without protein powder | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Protein fluff without protein powder

Hej!

Eftersom att många av er inte har tillgång till proteinpulver av olika anledningar så tänkte jag göra ett recept på ett proteinfluff utan proteinpulver för er! Så här, mycket enkelt.  Vad jag måste påpeka är dock att detta proteinfluff blir inte ens hälften av det proteinet som man skulle fått om man gör med proteinpulver på riktigt, men man får i alla fall känslan och en del protein ändå såklart! Detta blir också lite lösare än med proteinpulver, alltså inte lika luftigt och fluffet håller sig inte fluffigt lika länge så ät det fort! hehe 😀 den är god att frysa till glass också, det blir lite sorbe känsla över den. 

Du behöver: 

Äggvita

Tinade/färska bär eller kryddor som ex äkta vaniljpulver 

Sötning ex Stevia

Hur: Vispa äggvitorna tills de blir vita och fluffiga tillsammans med sötningen! Vänd sedan ner de tinade/färska bären  eller smaksätt med kryddan. 

DSC_0378

Hello!

Since many of you do not have access to protein powders for various reasons so I thought making a recipe for a protein fluff without protein powder for you! Here, very simple. What I must point out, however, that this protein fluff is not even half of the protein that one would get if one does with protein powder for real, but you get the same feeling and some protein anyway of course! This also becomes a little looser than with protein powder, not as airy and its not fluffy as long as the real fluff ir, but as long you eat it fast it will work! hehe 😀 it is good to freeze into ice cream as well, it gets a little sherbet feeling over it.

 

You will need:

Eggwhites

Thawed / fresh berries or spices such as real vanilla powder

Sweetening example Stevia

 

How to do: Beat the egg whites until they become white and fluffy with sweetener! Then turn down the thawed / fresh berries and season.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Riktigt snällt att du gör recept som liknar dem med proteinpulver i för dem som inte har proteinpulver. Jag har ju proteinpulver men helt “fel” smaker. Jag känner att mitt protein med smak av hasselnöt/choklad inte funkar tillsammans med bär i om jag skulle göra proteinfluff liksom, haha 🙂

Annons
stats