Milk chocolate pancakes | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Milk chocolate pancakes

Bajsar björnarna i skogen? Sover Dolly Parton på rygg? Har Ellen precis gjort världens godaste pannkaksfrukost? JA JA JA!

Tjejer och killar, det här måste ni testa. Jag gjorde proteinpannkakor på One Whey Isolate Milk Chocolate från fitnessguru idag (klicka här för att beställa hem ditt eget) som jag toppade med choklad- och jordnötssås. Ska man kalla det här för frukost eller godis? Det smakar godis men det är bara bra och nyttiga saker i det. Mmmmmmhh.

Jordnötssåsen = Ca 1 msk jordnötssmör från fitnessguru – lite mjölk – eventuellt stevia – blanda tills det blir sås.

Chokladsås = Kakao och mjölk efter smak samt lite stevia som sötning för att få bort den betska smaken – blanda tills det blir sås. 

Ingredienser för 5 plättar:

1 skopa One Whey Isolate milk chocolate från fitnessguru 

1 tsk bakpulver

2 msk havremjöl (Mixa havregryn tills det blir mjöl)

2 msk kvarg 

3 äggvitor

Extra Virgin Coconut oil från fitnessguru till stekningen om det behövs

Utförande: Blanda alla de torra ingredienserna och tillsätt sedan äggvitor och kvarg. Blanda. Det blir en tjock smet. Stek på mellan hög värme i kokos oljan. Servera genast! 

DSC_0029

DSC_0033

DSC_0030

Carloires for all pancakes (without topping) – 212

Protein: 40,6 gram

Carbs: 9 gram

Fat: 1,1 gram

Does the bears poop in the woods? Does Dolly Parton sleep on her back? Did Ellen just made the world’s best pancake breakfast? YES YES YES!

Girls and guys, you really must try this. I made protein pancakes at One Whey Isolate Milk Chocolate from fitnessguru today (click here to order your own) that I topped with chocolate and peanut sauce. Should we call this breakfast or candy? It tastes like candy, but it’s only good and healthy ingredients. Mmmmmmhh.

 

Peanut sauce = Approx 1 tablespoon peanut butter from fitnessguru – a little milk – possibly stevia to sweet – mix until it becomes sauce.

Chocolate sauce = cocoa and milk tand a little stevia to sweeten – mix until it becomes sauce.

 

Ingredients for 5 pancakes:

1 scoop One Whey Isolate Milk Chocolate from fitnessguru

1 teaspoon baking powder

2 tablespoons oatflour (Mix oats until it becomes flour)

2 tbsp of quark

3 egg whites

Extra Virgin Coconut oil från fitnessguru for frying

execution:

Mix all the dry ingredients, then add egg whites, quark and stir. Mix. It becomes a thick paste. Fry them on the high heat. Serve! immediately!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Proteinplättar! | Linn&ea

  […] av mjölkchoklad! Lånade receptet ifrån grymma Ellens blogg, fitspooration.nu. Receptet hittar du här! hade dock inget kvarg och orkade inte göra havremjöl så använde mig istället av naturell […]

 2. Breakfast lovers | Fitspoorati

  […]   2: Choklad pannkakor toppat med choklad- och jornötssås (ja det här är nyttigt) recept HÄR. 2: Chocolate pancakes topped with chocolate and peanut sauce (yes this is healthy) recipe HERE. […]

 3. Lina

  Hej, tack för en väldigt inspirerande blogg. Jag undrar om det är rätt med 2 msk havremjöl och kvarg? Det känns så lite. Blir det fem mini-pannkisar? Ja, om du har tid att svara på en sån liten fråga blir jag glad. //L

 4. Sanne

  Hi Ellen,This looks and sounds amazingly tasty! But it is too bad for me you can’t order Fitnessguru in Holland.. Do you recommend other protein brands or do you know ingredients you could add instead off the protein powder with flavours (for example just add cacao powder mixed with normal powder)Thankyou!

 5. Sarah

  Hej! Mitt namn är Sarah och jag är 18 år. Är 1.68 cm och väger mellan 60-64 kilo (Vägde 58 kilo när jag började “banta” i Januari men har garanterat gått upp dem kilona nu i sommar pga dålig kost och lite träning..) Jag vill bli tajtare. Har väldigt “tjocka lår” och väldigt fetig mage med stora höfter vilket gör mig missnöjd. Jag har ett gymkort och använder det när jag får tid. På Månda tänkte jag börja stenhårt ännu en gång med träningen och vill därför ha lite hjälp.. Jag vill gå ner till 58 kilo igen samtidigt som jag vill få fram lite rutor och fastare lår. VAD ska jag äta? HUR ska jag äta? Hur många timmar emellan? Min frukost består oftast av lättyouhurt med havrefras samt någon fullkornssmörgås med skinka och tomater /havegrynsgröt med knäckebröd.. Ungefär så, så frukosten är inget problem men det är lunchen, mellanmålen och middagen.. Hjälp :/

 6. Julia

  Till recept som det här, kan man använda caseinpulver då? Har nämligen double chocolate hemma från fitnessguru! 🙂

 7. Felicia

  Åh herre min Gud vad gott! Detta MÅSTE jag testa! Jag har en fråga, vet inte om du kan svara på den men i alla fall: jag är en smal och lagom vältränad tjej, men jag vill bli mer FIT! Till hösten kommer jag ha 3-4 volleyboll pass i veckan, så mellan 6-8 h volleyboll i veckan. Det är fruktansvärt bra konditionsträning, samt lite styrka och mycket spänst förstås. Jag har tillgång till ett gym och jag funderar på om 4 gym pass i veckan (rygg, mage, ben och rumpa samt axlar, armar och bröst) kommer ge resultat om ungefär ett halvår? Jag kan mycket om styrketräning och vet hur man gymar bra men min fråga är; om jag gör det rätt och ordentligt, kommer jag få synliga resultat inom några månader? Hur lång tid tog det för dig? Min andra fråga är om jag kan köra två av dessa program (tex mage och rygg) under samma pass, en timma var för sig?

Annons
stats