Apple & carrot juice | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Apple & carrot juice

Vi köpte för någon vecka sedan en Juice maskin från Philips på Ica maxi faktiskt. Så igår testade jag och min pappa den, vi gjorde juice av morötter och äpplen, det blev verkligen supergott och det gick väldigt enkelt. Allt vi gjorde var att lägga ner morötterna och äpplena i maskinen och så blev det juice på bara några få sekunder. 

Testa detta hörni om ni har tillgång till en juice maskin. Om du ska ha morötter och äpplen som jag och min pappa hade så rekommenderar jag att ni har mer äpplen än morötter för att det ska bli lite godare! 🙂

DSC_0003

DSC_0008

DSC_0012

We bought a week ago a juice machine from Philips at Ica Maxi actually. So yesterday me and my dad tried it, we made ??the juice of carrots and apples, it was really super good and it went very easily. All we did was to put down the carrots and apples in the machine and  it was juice in just a few seconds.

 

I recommend you to try this ccombo  if you have access to a juicer. If you’re going to have carrots and apples as me and my dad had, I recommend that you have more apples than carrots for it to be a little better! 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats