BMR belt | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

BMR belt

Jag fick hem det här bältet från BMR idag. Eftersom att jag ska börja lyfta riktigt tungt nu med färre reps tyckte jag att det kunde behövas för att stötta ryggen lite i extra tunga övningar så som marklyft och knäböj för att balansera upp så att jag inte skadar mig när jag använder så tung vikter. 

Jag beställde mitt bälte i storlek S vilket passade perfekt. Dessa finns alltså att köpa på http://bmrstore.se men även kedjor så som  gymgossisten till exempel. 

Jag körde med denna idag nu när jag gjorde marklyft idag och det kändes jätteskönt att ha ett litet stöd. 🙂

DSC_0002

DSC_0011

I got home this belt today from BM. The reason I ordered this one is because I’m going to start lifting really heavy now with fewer reps, I thought it might be a good idea to invest in a belt to  support my back a little in extra heavy exercises such as deadlifts and squats to balance up so that I do not hurt myself when I use as heavy weights.

I ordered my belt in size S which fitted perfectly. These are available at http://bmrstore.com.

 

I used this today for the first time when I did deadlifts and it felt great to have a little support. 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta

  Hej! Ville bara tipsa dig om en bra sak. En av dina BMR-kompisar Chrille (grundaren av mrr) har startat en insamling för barncancerfonden (http://www.barncancerfonden.se/1309070847/). För varje hundralapp som kommer in sparar han sitt skkägg en dag extra! Han har snart fått in 5000:- men med mer hjälp hoppas han kunna dra in 10000! Ett bra tips! Du kan själv starta en insamling om du vill! 😉

 2. Johanna

  Hej, har ett litet special request 😀 KAnske skulle du kunna göra en följetång där du visar alla basövningar, typ en om dagen eller något  och grundligt går igenom hur du gör + tips och tricks? 😀

 3. emelie

  har du bh under din sportbh? varför? :)Svar: För att den här sportbhn är tunn och jag vill inte visa mina bröstvårtor för flera tusen människor! Sist jag ahde endast denna sportbh utan något under fick jag nämligen många kommentarer om brsöstvårtor och det ville jag inte ha den här gången! 🙂

 4. Denise

  Hej Ellen! Först och främst vill jag tacka dig för en underbar blogg och jag tycker du är en stor förebild för alla oss tjejer här ute! Vill mest dela med mig av mina erfarnheter under de senaste 2 åren med min kamp mot maten. Är nu en 18-årig tjej som vid 16 började få antydningar till anorexi. Det hela började med att jag skaffade gymkort, men sen blev mer och mer konditionsträning och tillslut kom även kosten in. Åt minimalt med fett och gick ner 8 kg på 2 månader vilket var otroligt mycket för min kropp eftersom min mens försvann och håret började tunnas ut. Min räddning blev min pojkvän som jag snart firar 8 månader mer, han fick mig att inse att för att bli lycklig med honom var jag tvungen att vara lycklig med mig själv först. Mina ätstörningar övergick dock till hetsätning ett tag vilket gjorde att jag gått upp de där kilona jag förlorade och ligger nu på min normalvikt! Det jag vill säga med detta inlägget var att det var då jag började följa din instagram/blogg som jag förstod vikten av kosten. Det gick att äta mycket mat utan att bli tjock, som många unga tjejer inte tror. Nu äter jag i stort sett dubbelt så mycket som de andra tjejerna vid skollunchen men ändå går jag inte upp ett gram. Du är en otrolig inspiration ska du veta, om någon annan säger något är det i ren avundsjuka! Jag vill tacka dig för att få mig att inse att livet är för kort för att slösa bort på ätstörningar, för det var faktiskt du som fick mig på dem tankarna på riktigt.  Fortsätt din resa mot dina mål, önskar dig all lycka till här i livet!  /Lyckligare än någonsin

Annons
stats