Everybody needs to rest sometime | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Everybody needs to rest sometime

Hej!

Igår blev det ingen uppdatering alls från min sida. Förlåt för det! Detta har inte hänt på väldig väldigt länge men igår kände jag att jag var tvungen att tänka bort fårn bloggen. Jag var i skolan tills klockan vart kvart över ett på eftermiddagen (jag vet, vilken lyx att få sluta så tidigt på fredagar) och när jag kom hem så somnade jag och vaknade inte förens klockan sex på kvällen när min pojkvän ringde och väckte mig. Jag sov alltså bort hela min eftermiddag och jag hade egentligen planerat att gå till gymmet men så blev det inte. Bara tio minuter efter att jag hade vaknat så stod Malin utanför min dörr och på kvällen åkte jag och hon, Emma en tjej från vår klass och min pojkvän till Heron City och kollade på The Conjuring. 

Som ni hör så är jag väldigt trött och sliten efter en lång skolvecka med mycket plugg, träning och diet. Jag längtar verkligen tills det är dax att höja mitt matintag igen. Jag behöver den energin. 

Jag är piggare idag i vilket fall och jag ska håll uppdateringen igång som vanligt igen! 🙂 Jag tror dessutom att jag kommer att vila idag med, min kropp kommer nog att tacka mig för det!

DSC_0012

 

Hello!

 

Yesterday there was no update at all on my part. Sorry about that! This has not happened for a very long time but yesterday I felt I had to think away from the blog. I was in school until quarter past one in the afternoon (I know, what a luxury to end school so early on Fridays) and when I got home I went to sleep and I didn’t awoke until six o’clock in the evening when my boyfriend called and woke me up. I slept the entire afternoon and I had actually planned to go to the gym but that did not happen. Just ten minutes after I had woken up Malin stood outside my door, and in the evening I went to see the conjuring with Malin, Emma a girl from our class and my boyfriend.

 

As you can hear, I’m very tired and worn out after a long week of school with a lot of study, exercise and diet. I really long until it’s time to increase my food intake again. I need the energy.

 

I am more alert today in any case and I’ll keep updating running like normal again! 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats