PB squat | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

PB squat

Idag gick mitt benpass så så bra! Jag är på riktigt bra humör nu efterråt. Idag kände jag mig stark och jag gjorde personbästa i knäböj. YES!

Knäböj

20 kg 20×2 som uppvärming

6×5 90 kg

1×1 100 kg (bara för att testa om jag kunde)

Benpress

6×4 220 kg

Sittande benspark

8×4 60 kg

Liggande bencurl

8×5 40 kg

Sittande vadpress

12×5 60 kg

Stående vapress

10×5 60 kg

DSC_0018

DSC_0022

DSC_0025

DSC_0027

Today was my leg workout so so good! I’m in really good mood now afterwards. Today I felt strong and I did a personal best in squat. YES!

Squats

20 kg 20×2 as warmup

6×5 90 kg

1×1 100 kg (just to trie if I could.)

Leg Press

6×3 220 kg

Seated Leg Extension

8×4 60 kg

Lying leg curl

8×5 40 kg

Seated Calf Raise

12×5 60 kg

standing calf raise

10×5 60 kg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ingrid

  WOW TJEJEN!!! så jävla grymt! sjukt kul att se dig lyftatungt! (haha, som att du inte brukar det) men alltså måste barasäga hur imponerad jag blir!!! DU KOMMER GÅ LÅNGT ELLEN. GIRLPOWERPÅ HÖG NIVÅ FÖR FAN!   

 2. Anke

  Dear Ellen,I’m a girl from the Netherlands and I’m sixteen years old. I’ve been training now for half a year and I think it’s great. But when I had a bad day and eat a lot of candy I feel sad and failure. I know it doesn’t matter to have a bad day but the other day I do the same.. But I wanna thankyou for al your motivating pictures and quotes!When I live healthy and train a few days a week, everything goes better, homework for school and my mood :). But now I have a question and I think you can give me some tips and you know everything about it.. I want to begin with squats with weights, but… What are weight is to start well and how many sets? But.. I’m ashamed if I schould do.. There are boys that I know in the same room.Well.. A long story but I hope you can help me and give me some tips, you’re my rolemodel and biggest inspiration. Today is monday, first day of the week, let’s do that!Thanks for everything, I hope you will answer me..Lots of love!

 3. Lotta

  Hej! En liten fråga. Varför tränar du aldrig med skor? Är det inte stadigare att ha skor på sig, speciellt då man tränar ben och tungt?

 4. Cassandra

  Ser att du skriver att du tar 220 i benpress, jag tar 30 kg 15×3 och är helt död efter detta. Hur gör du kvinna och vad började du med?  

 5. Fanny

  Hej! Grymt bra jobbat! Jag har en fråga bara som jag hoppas få svar på, hur gör du med mat i skolan? Äter du skollunchen? Eller vad äter du annars?Sen undra jag också hur man ska göra för att bli av med så mycket “överviktigt” kroppsfett? Jag är ganska stark och tränar väldigt mycket , det som inte är lika bra är min kost. Jag äter för mycket godsaker och har för mycket överflödigt kroppsfett. Har du något tips på hur jag skulle kunna göra för att få de att försvinna så snabbt som möjligt?bra Blogg! Du inspiera!  

Annons
stats