Svar på läsarfråga Sun, 29 Sep 2013 17:49:00 +0200 | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Svar på läsarfråga Sun, 29 Sep 2013 17:49:00 +0200

“Hej! 

Grymt bra jobbat! 

Jag har en fråga bara som jag hoppas få svar på, hur gör du med mat i skolan? Äter du skollunchen? Eller vad äter du annars?

Sen undra jag också hur man ska göra för att bli av med så mycket ?överviktigt? kroppsfett? Jag är ganska stark och tränar väldigt mycket , det som inte är lika bra är min kost. Jag äter för mycket godsaker och har för mycket överflödigt kroppsfett. Har du något tips på hur jag skulle kunna göra för att få de att försvinna så snabbt som möjligt?

bra Blogg! Du inspiera! “

Hej! Tack fina <3

Jag tar med mig matlåda till skolan varjedag. Då äter jag ex ris/potatis med magert kött som ex kyckling/fläskytterfile/fisk etc med grönsaker. 

För att tappa fett och gå ner i vikt måste du ligga på ett litet  kaloriunderskott. Jag tror att eftersom att du äter mycket sötsaker så behöver du inte dra ner på ditt matintag egentligen, det räcker med att du äter mat som vanligt men att du tar bort alla sötsaker. Det är det snabbaste sättet, att dra ner på godis, chips, fika, läsk osv att sluta småäta helt enkelt. Jag menar inte att du ska sluta äta godsaker helt, det är aldrig bra att förbjuda sig saker. Men att du drar ner på det och låter dig själv ex på lördagskvällen äta lite godis eller va det nu är du är sugen på! 🙂 

DSC_0007Här är en bild från min fuskdag, Ben and jerrys! 😀 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fitforme

    Har publicerat en jätte bra magstyrka på min blogg om ni kollar under kategorin träning 😀 Titta gärna in på min blogg jag skriver mycket om kost och relation till mat osv. 😀 fitforme.myshowroom.se 

  2. Amanda

    Hej fina du ! Älskar verkligen din blogg och du är verkligen ett stöd för mig . Du har gått igenom saker som jag har och håller på just nu. Men jag väger nu 58-59 och är 168. Hur mycket ska jag träna och hur många gånger i veckan ska jag träna för att hålla min vikt. Sen så undrar jag även hur mycket ska jag äta. Skulle verkligen bli glad om jag fick svar. Puss o kram 

  3. Kit

    Hej!! Har en fråga som jag nu har funderat på Hela helgen!Tror även många andra har en funderare som denna, annars när jagskriver den kommer en frågeställare ställas.. Hur är de egentligenatt kombinera styrkan och kondition???? Hur gör man de bäst?Googlade runt, finns många oklara svar.. Jag brukar uppvärma med 40min kondition på löpband eller spinn sen kör jag cirka 20-30 minstyrka efter. Förstör detta på något sätt? Eller är de ett braupplägg? Mitt mål är att gå ner i vikt och få en “tight” kropp..

Annons
stats