Raspberry ice cream | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Raspberry ice cream

Heheh, här kommer ett onyttigt recept! Eller onyttigt och onyttigt men jag har lärt mig att jag får passa mig väldigt noga med vad jag skriver för att vissa tar allt så bokstavligt… MEN detta är en glass som kag gjorde igår och nej den är inte särskilt nyttigt men den är vädigt nyttig för själen ska jag säga er! Den är värd att testa i alla fall om man gillar (läs älskar) glass! 

Receptet är hittat HÄR.

Ingredienser:

3 dl vispgrädde

3 st ägg

3 msk florsocker

0,5 dl hallon sylt

250 gram hallon

 

Gör så här:

Vispa ägg och florsocker. Tillsätt sylten.

Vispa grädden och blanda ner den. Tillsätt hallonen och rör om.

Antignen ställer du in den i frysen och rör om lite då och då eller o du har glassmaskin använder du den!

DSC_0024

DSC_0029

Heheh, this is a unhealthy recipe! Or unhealthy and unhealthy but I’ve learned that I have ti watch myself very careful about what I write because some take everything so literally … BUT this is an ice cream that I did yesterday and no it is not very healthy but it is That’s very healthy for the soul, I tell you! It is worth to try anyway if you like (read love) ice cream!

 

ingredients:

 

300 ml whipping cream

 

3 eggs

 

3 tbsp icing sugar

 

0.5 cups of raspberry jam

 

250 grams of raspberries

 

To do this:

 

Beat eggs and icing sugar. Add the jam.

 

Whip the cream and fold it. Add the raspberries and stir.

 

Antignen set it in the freezer and stir every now and then, or o you have ice cream maker, use it!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Haha, 300 dl? 😛 skrattade lite för mig själv när jag läste det. Förstår att det råkat bli fel, men ändå 😛 

  2. Julia Lilje

    Jag älskar din blogg, den ger mig mycket inspiration. Men jag undrar om du har någon favorit träningsblogg själv? Kram!!

Annons
stats