A few videos from my latest sessions | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

A few videos from my latest sessions

Här kommer lite videos från mina senaste gympass 🙂

Here are som videos from my lastest gym sessions!

[videofyme id=”4516211″ width=”700″ height=”448″]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Hej fina du! Jag behöver lite råd.. Jag är en tjej på sjutton år, snart gymmat i fyra år, redan i sjunde-åttonde klass började jag få bristningar på höfterna. Och nu har jag fått extremt många bristningar, höfter, insidan av låren, baksida lår, bröst osv. Fick så mycket i början av året så jag vägrade att åka intill stranden under sommaren för jag skämdes så mycket.. Vad ska jag göra? Ska utomlands två gånger till sommaren och vill få bort det.. Vad är ditt bästa råd? Jättetacksam för svar!! Kram

Annons
stats