Monday - International chest day | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Monday – International chest day

Jag var på gymmet med min mamma idag. Vi hade superkul, eller alltså passet var väldigt roligt för att det gick himla bra och mamma fortsätter att förvåna mig med att vara starkare än jag trott 😀 

Jag tänkte att jag från och med nu ska länka kläderna jag använder, det är många främst på instagram som frågar vart jag köper mina träningskläder men även här så nu ska jag länka, hur låter det?

Idag har jag på mig rosa tights från  better bodies LÄNK och en långärmad tröja från Dcore LÄNK.

Bänkpress

20×2 20 kg

8 reps 50 kg

6×3 55 kg

Hantelpress på snedbänk

8 reps 17,5 kg

8 reps 22,5 kg

6 reps 22,5 kg

4 reps 22,5 kg (där dog jag)

Dips

6×2

12 reps med 20 kg hjälp vikt

Flyes i maskin

12 reps 40 kg

6 reps 50 kg

6×2 45 kg

breda Armhävningar som sista övning för att döda mitt bröst ordentligt och använda den sista kraften jag har kvar

8×3

flyes

Flyes in machine 50 kg.

DSC_0002

Bench press

 

 

I was at the gym with my mom today. We had lots of fun, I mean that the session was  fun because it went amazingly well and mom continues to amaze me with being stronger than I thought 😀

 

I thought that from now on I will link the clothes I use, there are many mostly instagram followers asking where I buy my workout clothes but even here so now I’ll add a link, how does that sound?

 

Today I’m wearing pink tights from better bodies LINK and a long-sleeved shirt from Dcore LINK.

 

bench Press

20×2 20 kg

8 reps 50 kg

6×3 55 kg

 

Dumbell Press on incline bench

8 reps 17.5 kg

8 reps 22.5 kg

6 reps 22.5 kg

4 reps 22.5 kg (where I died)

 

dips

6×2

12 reps of 20 kg using weight

 

Flyes in machine

12 reps 40 kg

6 reps 50 kg

6×2 45 kg

 

wide push-ups as the last exercise to kill my chest by usin the last power I have left

8×3

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. A

  Du är jätte duktig! 😀 En fråga bara, är det inte skadligt för ryggen att svanka sådär mycket när man lyfter vikter? o: Det sa en instruktör till mig nämligen, att det var viktigt att pressa bak ryggen hela tiden, brukar dock också glömma det.  Keep it up!

 2. Amanda

  Hej bästa duJag bara undrar om du kör någon uppvärmning , och isåfall hur länge ? Kör du aldrig någon cardio eller power walk längre ? Puss o kram

 3. Amanda

  Hej Ellen Älskar dig och din blogg. Du verkligen grym och du är en stor inspiration för mig. Men jag har två frågor . 1. Jag väger 53 , är 16 år och är 168. Jag är så nöjd med hur jag ser ut och vill inte att något ska förändras . Men jag behöver verkligen hjälp med hur mycket jag ska äta på ett ungefär för att inte gå upp i vikt men inte gå ner i vikt för då är jag rädd att jag kommer att komma tillbaka till min ätstörning . Men sen skulle jag även behöva hjälp med hur mycket och ofta som jag ska träna för att hålla min vikt eftersom jag gillar att röra mig men jag har inte så mkt tid. Skulle verkligen bli så glad o tacksam och du svarade. 2. Vad kör du som uppvärmning och hur länge? Kör du aldrig någon cardio eller power walk? Puss o kram bästa du . Du ska även veta att du sjunger otroligt fint

 4. Erik

  Då du kör lutande hantelpress är det inte bättre att du sätter dina föttre långt fram eller kör med fötterna uppe eftersom om du kör med svank så blir det ju i princip likadan övning som plan hantelpress / bänkpress. Inget dumt menat, men tänkte om du tänker på det 🙂 Du är grym!! Med vänlig hälsning Erik

Annons
stats