Take away | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Take away

Ikväll var en sån kväll som jag verkligen inte orkade fixa middag. När jag kom hem från gymmet var det redan ganska sent och jag satt och övervägde så länge om jag skulle fixa nått att äta att jag hann bli så hungrig att jag började må dåligt (ja ni vet, lite ont i huvudet och en brännande känsla i magen..?) så jag ringde min pojkvän så åkte vi och köpte thai mat och tog hem som vi åt i soffan framför tvn. 

Ja, sånna dagar har man ibland. Jag köpte med mig en kyckling cashew nötter utan cashew nötter med extra grönsaker. Åååh bästa, så himla gott eller vad säger ni?! 😀

DSC_0002

Tonight was such a night I really could not be bothered to fix dinner. When I got home from the gym, it was already quite late and I sat and contemplated so long if I had to fix something to eat that I got so hungry that I started to feel bad (well you know, a headache and a burning sensation in stomach ..?) so I called my boyfriend and he picked me up and we went and bought thai food and took it home and ate on the couch watching television.

 

Yes, these kinds of days is needed  sometimes. I bought me a chicken cashew nuts without cashew nuts with extra vegetables. Ooooh so good, so very good or what do you say?! 😀

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats