Turn the day around | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Turn the day around

Jag har gjort det jag inte ville göra. Jag har vänt på mitt dygn helt. Jag har nu under flera dagar gått och lagt mig runt tre tiden på natten och vaknat efter klockan halv två på dagen. Det känns lite tråkigt att sova bort halva dagen och vakna när solen börjar gå ner igen. Ikväll ska jag se till att komma i säng i god tid, eller så låter jag bli och sover halva dagen imorgon också så att jag är pigg på nyårsnatten…. 😀 haha, den får jag fundera på. 

Jag och min pojkvän fixade frukost i sängen idag, jag var så hungrig så jag åt lite mer frukost än vad jag brukar. 500 gram kvarg blandat med fun light, 2 surdegs knäckebröd med salami och tomat på och en Celsius cola till det. Nu är jag mätt ska jag säga er! 

DSC_0003

DSC_0011

I have done what I did not want to do. I’ve turned on my day completely. I’ve now for several days, went to bed around three o’clock in the morning and woke up after half past two in the afternoon. It feels a little sad to sleep away half the day and wake up when the sun starts to go down again. Tonight I’ll be sure to get to bed in good time, or I’ll let be sleeping half the day tomorrow too so I’m keen on New Year’s night …. 😀 haha, it gets me thinking about.

My boyfriend and I ate breakfast in bed today, I was so hungry that I ate some more breakfast than I usually do. 500 grams of quark mixed with fun light, two sourdough crisp bread with salami and tomato and a Celsius cola to it. Now I am so full!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabell

    Allt verkar jätte fräscht! Hur gör du för att få det se så delikat ut..!? Gott nytt år och god fortsättning!

Annons
stats