Lunch at Joe & the Juice | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Lunch at Joe & the Juice

Idag efter läkar besöket satte jag och mamma oss på Joe & The Juice i Täby Centrum. Det är nog ett av mina absoluta favorit cafén, dessutom bara hälsosamma alternativ varav allt (av det jag smakat) har varit supergott! Idag åt vi varsin “Spicy tuna”, vilket var en surdegs macka med tonfisk, jalapenos och tabasko och det till drack jag en av deras juicer “So sporty” som var färskpressad passionsfrukt, äpple och annans om jag inte minns helt fel. Himla gott var det i alla fall 😀 

// 

Today, after consultation with a doctor me and mom ate lunch at Joe & The Juice. It’s probably one of my favorite cafes, moreover only healthy options all of which (from what I tasted) has been super good! Today we had ‘Spicy tuna “, which was a sourdough sandwich with tuna, jalapenos and Tabasko and I drank one of their juices “So sporty” which was freshly squeezed passion fruit, apple and pinapple if I don’t remember it completely wrong. It was heaven in my mouth anyway 😀

DSC_0001

DSC_0008

DSC_0011

DSC_0006

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LiveHealthyBeHappy :)

    Fanken också, jag och killen gick förbi ett sånt ställe i Täby igår (torsdag) men valde ett ekologiskt café istället som hade helt okej men inte wow-mat. Ska definitivt proa det här stället någon gång 🙂 

Annons
stats