Too much fun - chest day | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Too much fun – chest day

 

 

 

 

 

 

Idag tränade jag själv igen. Att träna bröst ensam är inte toppen, jag tycker att det är lite läskigt att lägga mig  exempelvis bänkpressen med en vikt över bröstet utan att ha någon bakom mig som kan hoppa in och hjälpa till om jag nu inte skulle orka mer. Vilket jag alltid behöver för jag kör oftast tills jag verkligen inte har en enda repetition kvar att klara av. Men kör man själv är det väldigt ansvarslöst att lägga sig i en övning och köra på till failiure. Man vill ju inte skada sig. 🙂 

 

Passet gick bra ändå trots att jag tränade själv, dock så var det ett litet flummigt pass. Jag skrattade åt precis ALLT, det hjälpte inte heller att min vän (hon jobbar i receptionen) var på samma humör  idag och hon fick mig självklart att garva så mycket att jag fastande med stången över bröstet ändå. Ni vet när någon står bakom dig och pratar och säger något riktigt roligt och man brister ut i ett sådant skrattanfall att vikten blir omöjlig att få upp? Förhoppningsvis har ni inte det! Men jag hamnade där, som tur är med endast 50 kg över bröstet så det var superlugnt. Sen att alla runt om kring bröt ut i samma skrattanfall som mig för att jag såg så konstig ut när jag låg där med mina 50 kg på bröstet och inte kunde röra mig så var det ju ingen som var snabb på att hjälpa mig att få bort den eftersom att alla var i samma sits som mig, bortsett från vikten då… MEN RIKTIGT kul pass och jag gick hem med mitt headset och sjöng högt på vägen hem. 🙂 Härligt med fredag! 

 

Snedbänk (upplåtlutande) 

25 reps * 2 set 20 kg

12 reps * 1 set 50 kg

8 reps * 4 set 55 kg

 

Bänkpress 

20 reps * 1 set 20 kg

10 reps * 5 set 50 kg

 

Flyes uppifrån i cable – superset – framåtlutade flyes uppifrån i cable 

12 reps / vinkel  * 5 set 

 

Liggande Flyes  i cable – superset – flyes nerifrån i cable 

12-15 reps / vinkel  * 4 set 

 

 

// Today I trained by myself again. To train chest alone is not top notch, I think it’s a little scary tol for example in the bench press with a weight on my chest without having someone behind me who can jump in and help if I wouldn’t cope the weight. Which I always do because I usually go on until I really do not have one single rep left to cope. But if you go by  yourself, it’s very irresponsible to put yourselves in a drill and run on to failiure. You do not want to get hurt. 🙂

 

The session went well anyway even though I trained myself, though, it was a fuzzy session. I laughed at absolutely everything, it did not help that my friend (she works at the front desk) was on the same mood today and she got me laughing so hard  that I of course got stock with the bar over the chest anyway. You know when someone is standing behind you and talk and say something really funny and they break forth into such laughter that the weight becomes impossible to get up? Hopefully, you have not! But I ended up there, luckily with only 50 kg on the chest so it was super okey. Then everyone around me  broke out in the same laughter as me because I looked so strange when I was there with my 50 kg on the chest and could not move, it was no one who was quick to help me get away with the bar  because everyone was in the same situation as me, aside from the weight then … but I had really fun workouts and I went home with my headset and sang loud on the way home. 🙂 A wonderful Friday!

 

Incline bench
25 reps * 2 sets 20 kg
12 reps * 1 set 50 kg
8 reps * 4 sets 55 kg

 

Bench Press
20 reps * 1 set 20 kg
10 reps * 5 sets 50 kg

 

Flyes top in Cable – superset – leaned forward flyes from the top of the Cable
12 reps / angle * 5 sets

 

Lying Flyes Cable – superset – flyes from the bottom of the cable
12-15 reps / angle * 4 sets //

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Kan du inte tipsa om snygga träningstights som verkligen sitter uppe under ett träningspass? Hatar såna man måste slita i så fort man böjt sig ner m.m. Kram!!

 2. Maja

  Hahah, åh, vad härligt med ett flummigt pass!! 😀
  Varje gång jag får ett skrattanfall så går all min kraft åt att skratta, jag faller typ ihop på golvet och kommer inte upp, sluta skratta kan jag inte heller göra, hahaha. Men det är sjukt kul, ett gott skratt förlänger ju livet 😉

 3. Linn

  Hej! du är en stor inspiration för mig!! Eftersom du tärnar så mycket så har du förmodligen en hel hög med träningskläder som du älskar och även sånt som du kanske inte använder. Tänkte att du kanske kunde tipsa om träningstights som du tycker att man borde köpa och sånna som man ska avstå? är ute efter tights som man inte behöver gå och dra upp hela tiden! Kram

Annons
stats