Saturday breakfast | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Saturday breakfast

 

 

Godmorgon!

 

Äntligen helg igen. Den här veckan har varit mycket med både skola, träning och diverse möten men nu är jag äntligen ledig. Jag har dessutom höstlov nu i en vecka framåt så det är en extra bonus till det hela! 🙂

 

Jag vaknade med riktigt grov träningsvärk i mitt bröst idag, ordentligt så att jag tyckte att det var jobbigt att föra skeden med yoghurt mot munnen när jag skulle äta frukost. Till frukost blev det i vilket fall en skål med naturell yoghurt, äpple, banan och lite granola. Himla gott 🙂

 

//Good morning!

 

At last weekend again. This week has been a lot of both schools, training and various meetings, but now I’m finally free. I also have autumn holiday now for a week ahead so that’s an added bonus to the whole thing! 🙂

 

I woke up with really serious pain in my chest today, properly so I thought it was a hassle to carry the spoon with yogurt to my mouth when I was eating breakfast. For breakfast I had  in any case a bowl of plain yogurt, apple, banana and some granola. 🙂 //

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Hej Ellen! Jag har så svårt att tro att jag själv kanske skulle kunna gå ner något i vikt om jag drar ner på mitt godisintag. Jag dricker ju också ganska mycket mjölk då det är det bästa jag vet. Om jag begränsar dessa två, tror du att det skulle kunna göra någon skillnad? Det känns som att man måste träna stenhårt, äta supernyttig mat och inte äta något sött alls för att gå ner i vikt, är det verkligen så? Eller går det att göra små förändringar…

    kram

  2. Sanna

    Hej finaste Ellen! Jag har länge sett dig som en stor inspiration och förebild men det finns något som gör mig väldigt fundersam.. Jag tycker att du verkar äta väldigt lite och små måltider även nu när du inte går på diet? Denna frukost till exempel, den är ju pytteliten? Om jag var du skulle jag fokusera på att käka ordentligt och bygga ännu mer muskler nu när du ändå inte ska tävla? Hur tänker du med kosten för tillfället, vad är dina mål och varför äter och tränar du som du gör? Förlåt för min nyfikenhet! Kram♥

Annons
stats