Italian dinner | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Italian dinner

 

 

 

Igår kväll var jag på Vapiano i Skrapan på Söder med min fina vän Bea. Vi hade inte bokat bord utan blev placerade i baren i en halvtimme med varsin Strawberry Daiquiri i en burk där vi bara satt och pratade innan vi fick vårt bord. Det var en riktigt mysig kväll och vi satt där från strax efter sju till elva på kvällen. Vi åt varsin pasta med oxfilé och drack lite drinkar. Jag själv brukar vanligtvis inte dricka alkohol men just igår kväll så kändes det väldigt rätt att ha en riktig mysmiddag med Bea och faktiskt välja de drinkarna som lockade mest! Så jag ska passa på när jag ändå håller på att tipsa er om Vapianos Hallon Mojito och deras egna Strawbery Daiquiri, himla goda!

 

// Last night I was at Vapiano in Skrapan with my sweet friend Bea. We had not booked a table but were placed in the bar for half an hour each with a strawberry daiquiri in a jar where we just sat and talked before we got our table. It was a really nice evening and we sat there from just after seven to eleven at night. Since its a italian restaurant we ate pasta with beef and drank some cocktails. I myself do not usually drink alcohol, but just last night, it felt very right to have a real cozy dinner with Bea and actually choose the drinks that attracted the most! So I’ll take the opportunity while I hold on to tell you about Vapiano’s Raspberry Mojito and their own Strawbery Daiquiri, amazingly good! //

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Jag läser ofta om Vapiano och att de är en bra restaurang men jag har aldrig varit där, hehe. Låter som en underbar kväll 🙂

Annons
stats