Ouija | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Ouija

 

Jag blev bjuden på förhandsvisningen av den nya skräckfilmen Ouija och fick ta med mig 3 vänner. Så jag gick tillsammans med Lucas, Rasmus och hans flickvän Moa. Vi hade en toppen kväll och filmen var riktigt bra och jag rekommenderar den till er som gillar skräckisar, den har premiär på biograferna imorgon. 🙂

 

Vi avslutade kvällen med middag på Fridays på Östermalm. En bättre kväll helt enkelt. 

 

// I was invited to the preview of the new horror film Ouija and got to bring  3 friends. So I went along with Lucas, Rasmus and his girlfriend Moa. We had a great evening and the movie was really good and I recommend it to those who like horror movies, it will  have premiere in theaters tomorrow. 🙂

 

We ended the evening with dinner on Fridays on Östermalm. A better night simply. //

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tildä

    Hej Ellen! Jag är en tjej som boxas och går matcher.. Som du säkert vet går man efter viktklasser i boxning så det gäller att hålla sig inom sin egen. Nu är de så att jag vill börja styrketräna och bygga muskler, går detta utan att gå upp i vikt? Har nämligen väldigt låg fettprocent redan så har liksom ingen vikt att tappa där.. Sedan undrar jag även om du har några tips på övningar o repetitioner för musklernas uthållighet o explosivitet? Kan även passa på att säga att din blogg är bäst, följt din resa både på instagram och blogg i lite mer än över ett år och din resa är riktigt rolig att följa, du är en så stark tjej på många sätt o vis! Tacksam för svaaar 🙂

Annons
stats