The feeling after a arm session | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

The feeling after a arm session

FullSizeRender-9_2FullSizeRender-8FullSizeRender-11_6FullSizeRender-12_2FullSizeRender-13FullSizeRender-14FullSizeRender-10_6

Jag fick till ett bra pass idag. Armar. Jag är dock alltid lite besviken efter mina armpass, jag har liksom en känsla av att jag skulle kunnat gjort bättre ifrån mig än vad jag gjorde. Men när jag väl kör så kör jag så tungt som jag tror (?) att jag klarar av och så kör jag tills det tar stopp. Men ändå blir jag inte riktigt trött vilket känns lite tråkigt. Träningsvärk brukar inte existera i mina armar heller. Men va tusan, jag får köra på och hoppas att det vänder en dag. 

Jag var pigg idag i vilket fall, idag är dagen på veckan som jag fyller på med extra mat. Så jag åt dubbla portionen havregryn till frukost idag och fyllde på med pasta och köttfärsås innan passet. HIMMEL!! Nu ska jag iväg på resturang också och äta middag där, en av mina närmsta vänner fyller år så vi ska ha mysmiddag bara hon och jag för att fira 😀 

// I had a good session today. Arms. However, I am always a little disappointed after my arm sessions, I get the feeling like that I could have done better than I did. But once I do my set  I go as heavy that I think (?) that I manage and so I go on until I cnt do no more. But still I do not get really tired, which feels a little boring. Muscle soreness does not usually exist in my arms either. But what the heck, I’ll drive on and hope for it to chnge one day.

I was alert today in any case, today is the day of the week that I fill up with extra food. So I ate double serving of oatmeal for breakfast today and filled with pasta and meat sauce before the session. HEAVEN !! Now I’m off to  resturant also eat dinner there, its one of my best friends birthday so we’re haveing a cozy dinner just the two of us to celebrate 😀 //
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Testa att avsluta varje övning med låg vikt och många reps om du inte redan testat det, det ger grym träningvärk efteråt! 😀

  2. verbarmodius

    I have been following your blog for quite a while and it is such an inspiration. Especially when we actually see the results. You are definetly doing things right! Be proud!
    Also, just a tip for improvement on the techy side. All the images on the appear really small on your blog, especially on my screen/monitor. If you can, try to upload larger images?

Annons
stats