Student naglar | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Student naglar

IMG_5674IMG_5658_2

Jag var på Beauty Lounge STHLM igår hos Märta och fixade naglarna. Åh, verkligen så mysigt! Jag och Märta har alltid så roligt, skrattfest deluxe varenda gång, det är det som är lite bra med Märta. Inte nog med att jag får fina naglar utan jag får umgås med en fin vän också. 

Vi gjorde ljuuuuuuust rosa naglar och på ringfingrarna bakade vi in lite flakes. Jag verkligen älskar dem! Nu är alla mina egna naglar också, så det känns bra. Otroligt vad dem har växt 😀 

// I was at the Beauty Lounge STHLM yesterday and Märta fixed my nails. Oh, really so cozy! Me and Märta are always having so much fun, a real laughter party deluxe every single time, thats the great thing with letting Märta fix my nails. Not only do I get nice nails but I get to hang out with a nice friend too.

We did liiiiiiiiiiiight pink nails and on two fingers we baked in some sparkly flakes. I really love them! Now all nails are my own too, so it feels good. Amazing what they have grown 😀 //
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Kan du inte berätta lite vad du har för löshår, hur många slingor du sätter i och hur du sköter det? 😀 tycker det är så himla snyggt jämt och det känns som jag aldrig får till det sådär naturligt! Kram

Annons
stats