Rebecca 19, birthday brunch  | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Rebecca 19, birthday brunch 

             

Åh jag har haft en så mysig dag med mina tjejer. Rebecca fyller 19 år idag så det firade vi med mys brunch. Hon hade fixat jättefint med massa frukt, amerikanska pannkakor, smoothie, hembakat bröd, kyckling, pasta etc. Så synd att ligga på underskott tillställningar som dessa! Men riktigt mysigt va det och kul att få umgås lite med tjejerna! 

// Oh, I had such a nice day today with my girls! Rebecca has her 19th birthday today so we celebrated with a cozy brunch. She had done a really nice work in the kitchen with lots of fruit, pancakes, smoothies, home baked bread, chicken, pasta etc. Its to bad that I’m on a calorie deficit at events like this! But we had a really good time and it was nice to see my girls again. 🙂 //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  De är de ju att de känns så platt då också om jag nu tänker på samma sak som du tänker på. Jag får helt enkelt leva med detta går ju tyvärr inte göra något åt saken om jag nu inte ändrar mig och vill ha sillisar 😉 men är rädd för narkos 🙁 så kommer nog inte våga och rädd också för att operationen ska gå fel
  Hur känns de med silikonbröst? Om man skulle ta på ett par silkon bröst känns de likadant som att ta på naturliga?

  1. fitspooration

   Ja jag sjölv har ju faktiskt sillisar, jag använder bh till vardags och sport bh när jag tränar så jag gör ungefär allt du inte gillar.. Kanske du kan köpa en mjuk bh utan byglar då? 🙂

 2. Sanna

  De vill jag inte heller, känns obekvämt då också och känner mig obekväm + då ser man att jag har utan bh också

  1. fitspooration

   Jag förstår helt ärligt inte vad det är för svar du är ute efter när du inte vill ha bh, ingen sport bh, inte sillisar, inte utan Bh. Det finns inga fler alternativ

 3. Sanna

  Stort problem trivs inte bh, kan inte ha bh, ser bara konstigt ut, och när jag har sport bh på mig så ser de helt platt ut nästan, så är de ju med sport bh liksom…. Praktiska problem… Ända sättet ut är ju att typ skaffa silikon bröst.. Men de är ju inte heller najs för då kommer jag känna mig obekväm med att de inte är äkta 🙁

  1. fitspooration

   Jag förstår inte riktigt ens. Vill du inte ha bh på dig och inte sport bh och inte sillisar är det ju bara att gå utan 🙂

 4. Nirakander

  Åh såg sjukt gott ut. Jag ligger också på underskott just nu och jag undrar om du mäter protein medans du ligger på underskott? Hur mycket protein äter du och hur länge brukar du deffa? 🙂

  1. fitspooration

   Nej det har jag inte. Har lite svårt att få ihop det mellan jobb, träning och skola. Men funderar på att ta en intensivkurs och bara få det gjort. 🙂

Annons
stats