Fruit and white chocolate | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Fruit and white chocolate

IMG_7979IMG_7975IMG_7976IMG_7974IMG_7980IMG_7978-2

Jag hade min “fylla på dag” igår. Så på kvällen efter gymmet köpte jag och Hanna en massa goda frukter och bär som vi skar upp på en tallrik som vi doppade i vitchoklad. Detta är något som är underskattat, jag borde göra det oftare. Så gott och så mysigt! Jordgubbar och choklad särskilt är himla gott. Detta blev ett perfekt avslut på min tisdag!

När ni unnar er något extra gott, vad äter ni helst då? 😀 

// I had my “high carb / treat” day yesterday. So in the evening after the gym me and Hanna bought some fruit and berries that we slized up and filled a plate with that we dipped in white chocolate. This is something that is underestimated, I should do it more often. So good and so cozy! Strawberries and chocolate in particular is amazingly good. This was a perfect finish to my Tuesday!

When you treat yoursleves with something extra good, what do you eat hen? 😀 //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats