White chocolate cheesecake | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

White chocolate cheesecake

IMG_0022IMG_0011

Det har varit mycket i helgen, både nu i uppstarten av mitt företag så jag har jobbat en del och även så fyllde min pappa 50 i helgen så vi hade lite kalas för han här hemma så bloggen har fått lida. Jag och min vän Sebastian bakade en cheesecake till min pappa, så jag tänkte faktiskt dela det receptet med er. Jag har bakat cheesecake ett antal gånger nu men den här gången blev det riktigt bra faktiskt! En av de bästa jag har smakat till och med. Så nu blir det ett “onyttigt” recept här i träningsbloggen, men det behövs det med 😀

Ingredienser för botten:
200 g digistivekex
100 g smält smör

Ingredienser för fyllning:
400 g färskost (ex, philadelphia)
0,5 dl socker 
4 ägg
200 g vit choklad 

Topping:
200 g Färskost 
1 dl Creme friache 
1 ½ dl Florsocker
1 msk Roses Lime

Så här gör du: ​ 

1: Börja med att smula digistivekexen, det ska vara ordentlgit smulat. Blanda detta med smöret. 

2: Täck botten i en springform med blandningen och förgrädda vid 175° i cirka 5-10 minuter beroende på ugn. 

3: Sänk ugnstemperaturen till 110°. 

4: Smält den vita chokladen i ett vattenbad. 

5: Vispa färskost, socker och sedan blanda ner äggen ett i taget.  

6: Häll i den smälta chokladen under omrörning. Häll smeten i formen med digestivebottnen. Grädda vid 110° i 50 minuter. Kakan ska inte få färg.

7: För toppingen blandar du alla ingredienser. Täck sedan kakan med toppingen och grädda i ytterligare 10 minuter. Så här långt kan du göra dagen innan servering. Låt den sedan stå över natten i kylskåp. 

8: Innan servering, toppa med bär. Jag körde på jordgubbar. 

// There has been much this weekend, both now in the boot of my business so I have been working a lot and also my dad had his 50th birthday so we celebrated him the entire day, so the blog has suffered. Me and my friend Sebastian baked a cheesecake for my dad, so I thought actually to share the recipe with you. I have baked cheesecake a number of times now, but this time it was really good actually! One of the best I have tasted. So now it becomes a “unhealthy” recipe here in training the blog, but it is needed sometimes too 😀

Ingredients for the base:
200 g digistivekex
100 g melted butter
 
Ingredients for the filling:
400 g cream cheese (ex, Philadelphia)
0.5 dl sugar
4 eggs
200 g white chocolate
 
Topping:
Cream cheese 200 g
1 dl creme friache
1 ½ dl powdered sugar
1 tablespoon Roses Lime
 
How to do:
 
1: Start by crumbling the crackers, it should be really crumbled. Mix this with the butter.
 
2: Cover the bottom of a springform with the mixture and pre-bake at 175 ° for about 5-10 minutes depending on oven.
 
3: Lower the oven temperature to 110 °.
 
4: Melt the white chocolate in a water bath.
 
5: Beat cream cheese, sugar and then mix in the eggs one at a time.
 
6: Pour in the melted chocolate, stirring occasionally. Pour the batter into the mold with the crackers. Bake at 110 ° for 50 minutes. The cake should not get any color.
 
7: For the topping, mix all ingredients. Then cover the cake with topping and bake for another 10 minutes. This is how far you can do the day before serving. Then leave standing overnight in the refrigerator.
 
8: Before serving, garnish with berries. I used fresh strawberries. //
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Andrea

  Hej vänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm – Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka i mig själv, bara några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar som gjorts av en dam Jennifer från Madrid sa hon en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett mailmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. han krävde fotobilder och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävdes för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att kärleksspelldelen aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att komma tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man tillbaka hem för att träffa mig och våra två underbara barn vi är alla glada som en familj.
  Dr.Oduduwa har stora magiska stavningskraft för att lösa följande: …
   1) älska stava del för att vinna spel
  2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Makens förtroende makar
  5) bindande stavning för att bo tillsammans för alltid
  6) Breakup Spells (avsluta förhållandet)
  7) Magiska rötter och örter för stark uppståndelse och långvarigt kön
  8.) Magisk stavning främjas i ditt jobbkontor
  9) Magiska stava för att få en bebis. (kvinnlig frukt av livmodern)
  Obs! Jag var desperat att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar mer snabbare bara desperata som söker ett brådskande resultat för att återställa äkta kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta DrOduduwa omedelbart. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Annons
stats