Summer resume | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Summer resume

Nu känns det verkligen att det är höst med alla gråa mol, regn, löv som faller och det är lite kyligt! Jag tycker att vi kör en liten resumé av sommaren och hur jag spenderade mina månader!

Juni
PicMonkey Collage

5e juni tog jag äntligen studenten, det är en av de bästa dagarna i mitt liv! // Dagen efter studenten åkte jag och Clara till Alanya Turkiet och hade en toppen vecka tillsammans i solen. // Jag och Hanna hade e kväll där vi dukade upp med smält choklad och fruktsallad. // Jag var med min syster och pappa på gröna lund, åkte lite karuseller och spelade 5 kamp. // Jag blev SUPER allergisk mot pollen för första gången och kurrerade mig. //Jag oc pappa cruisade i caben genon stan. // Jag var på fler läkarbesök och gjorde ultraljud av min sköldkörtel. // Träningen rullade på som valigt. 

// 5th June I finally graduated from school, it is one of the best days of my life! / The day after graduation, I and Clara went to Alanya Turkey and had a great week together in the sun. // Hanna and I had e night where we served up with melted chocolate and fruit salad. // I was with my sister and dad on a Tiwoli. // I was super allergic to pollen for the first time. // I and dad cruised in the cab through Stockholm City. // I had more doctor visits and did ultrasound of my thyroid. // The training was like usual a rutin. //

Juli
PicMonkey Collage

Min mammas vän köpte en liten dvärgpudel, SÅ SÖT. // Jag och min syster hade ett maraton av Orange is the new black. // Hade mysiga grillkvällar med mina vänner. // Picknick med hela släkten i Nyköping. // Jag åkte ner till Åland med Malin och hennes familj. // Jag spännde biceps på Iron Works Sundsvall. // Hade min värsta ätardag någonsin med Clara och Dennis, pizza och nutella pannkakor. //

// My mom’s friend bought a little poodle, so cute!. // Me and my sister had a marathon of Orange is the new black. // Had cozy barbecues with my friends. // Picnic with the whole family in Nyköping. // I went down to Finland Åland Islands with Malin and her family. // I flexed biceps on Ironworks Sundsvall. // Had my worst cheatday ever with Clara and Dennis, pizza and nutella pancakes. //

Augusti
PicMonkey Collage

Gymmet STHLM öppnade! // Jag gjorde ordning matlådor för kommande vecka. // Vi kvällsbadade i havet. // Lärde känna Alice nere i Ängelholm, så mycket kärlek! // Jag grillade på stranden med vänner. // Jag bakade en cheesecake till min pappas 50 års dag. // Jag var ute på Olivias landställe med mina tjejkompisar. // Vi förfestade med mina tjejkompisar hemma hos mig innan vi gick ut och dansade hela natten. //

// Gymmet STHLM had its grand opening! // I prepared lunch boxes for the coming week. // We bathed in the sea in the middle of the night. // I got to know Alice down in Angelholm, so much love! // I had a BBC on the beach with friends. // I baked a cheesecake for my dad’s 50th day. // I was out on Olivia’s summer house with my girlfriends. // We had a pre party at my house before we went out dancing. // 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Älskar summeringar på olika sätt 🙂 Du verkar ha haft en riktigt bra sommar utom att du blev så allergisk… Jag har följt dig i flera år och älskar din blogg! Du verkar var en så himla snäll och söt person <3

Annons
stats