Presslunch - Fresh foam 1080 | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Presslunch – Fresh foam 1080

P1272536 P1272537 P1272538 P1272541 P1272543 P1272546P1272545 P1272547

Igår var jag på pressvisning på Urban deli Sveavägen. Det var New Balance som hade bjudit in och de presenterade sitt nyaste tillskott bland löparskor. Jag ska vara ärlig och erkänna att jag som inte är en löpare inte är särskilt insatt i löparskor, men efter den här presentationen.. Alltså wow, det ligger så mycket bakom dessa skor. Datainsamling, registrering av löpares biomekanik, krafterna vid fotisättning och slitmönster etc för att ta fram en utmärkt dämpad sula som hjälper löparen att få ut det bästa av löparturen. De berättade om skorna i cirka 30 minuter och sedan så bjöd dem på lunch!

Jag fick prova ut vilken storlek jag har så kommer dem att skicka hem ett par till mig så att jag kan testa och berätta för er sedan. Jag springer ju helst inte men jag tänkte att jag provar dem på mina power walks och så blir det en liten utvärdering efter det. 🙂

// Yesterday I was at a press preview at Urban Deli Sveavägen. It was New Balance who had invited and they presented their newest shoes among running shoes. I’ll be honest and admit that I am not a runner and not particularly versed in running shoes, but after this presentation… Wow, it is so much behind these shoes. Data collection, registration of runners’ biomechanics, forces the foot strike and wear patterns, etc. to produce an excellent subdued sole that helps the runner to get the best out of their running. They talked about the shoes around 30 minutes and then they served some lunch!

I got to try out what size I am and they will send a pair of shoes to me so that I can try and tell you about them later. Im not a runner , but I thought that I try them on my power walks and we ca have a little review after that. 🙂 //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. fitspooration

      Jag tycker att den borde göra det! Det fanns 2 versioner, en med mer dämpning och en med lite mindre. Så de valde den med lite mindre dämpning till mig eftersom att det ändå bara är promenader det handlar om. tror det blir bra 🙂

Annons
stats