Booty workie | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Booty workie

P1282562 P1282566 P1282569 P1282582 Skärmavbild 2016-01-29 kl. 09.12.29 Skärmavbild 2016-01-29 kl. 09.16.18

Okejokej, alltså det här benpasset. Jag har inga ord… Jag körde ensam igår, eller jag fick sällis på 2 övningar faktiskt om man nu ska vara noga. Men jag körde ensam i vilket fall med Jay Z i mina hörlurar vilket resulterade i ett riktigt bra pass faktiskt, jag har äntligen börjat hitta kontakten med min rumpa när jag tränar. Jag har som ni redan vet haft så himla svårt att koppla in rumpan när jag tränar men nu äntligen så hittar jag precis rätt och det gör sådär härligt ont precis som jag vill. Igår fick jag extra bra pump i rumpan vilket var nice! 😉

Vad som var mindre nice var imorse när jag fick för mig att gå på trappmaskinen. På fredagar är det inga spinning pass nämligen och att gå en power walk kändes lite tråkigt, jag vill ju känna känslan “nej nu dör jag snart” och att svetten ska liksom droppa om mig. Så jag tog mig till gymmet på morgonen och stod på trappmaskinen klockan 6:30. Ajaj, alltså det var nog det tuffaste jag gjort mentalt på hela den här veckan. Mina ben var redan rejält trötta sen veckans alla spinning sessioner och sen benpasset igår kväll… Men no pain no gain och allt där där, KÖR BA. Så jag krigade på i trappan i 30 minuter och sedan avslutade jag med 20 minuter på löpbandet, jag promenerade på 6km/h på uppförsbacke level 6. Sen tyckte jag faktiskt att jag hade gjort en bra insats, mina ben är så så trötta. 😀

Mitt pass igår såg ut som följande:

Gående utfall med hantlar
32 steg (16 på varje ben) x 4 set

Stående enbens lår curl
10-12 reps x 4 set

Abductur maskin med drop set (3 drop i varje set)
25-30 reps per vikt x 4 set

Omvänd hack-squat maskin – superset – Sumo böj med kettlebell
15 reps / övning x 4 set

5 minuter utfall på löpband (hastighet 2km/h)

5 minuter “knäböjd gång i sidled” på löpband (hastighet 2km/h)

3 minuter utfall med spark i slutet på löpband (hastighet 2km/h)

// Okay okay, this leg session. I have no words… I was training alone yesterday, or well I got company in 2 exercises actually if I should be honest. But I did it alone in any case with Jay Z in my headphones, resulting in a really good workout in fact, I have finally started to find contact with my butt when I train. I have, as you already know, had it pretty difficult to get contact with my bum when I train but now finally I get it just right, and it does hurt that delightfully evil just as I want. Yesterday I got extra good pump in the ass too which was nice! 😉
What was less nice was this morning when I got the idea to go on the stair master before breakfast. On Fridays there is no spinning classes namely, and going a power walk felt a bit boring, I want to feel the feeling “no, now I will die soon” and that the sweat will drip from me. So I took myswlf to the gym in the morning and stood on the stair at 6:30a.m. Ouch, this was probably the toughest thing I’ve done mentally for this whole week. My legs were already extremely tired after this week’s all spinning sessions and then the leg session last night… But no pain no gain and all that, JUST DO IT. So I fought on the stairs for 30 minutes and then I finished with 20 minutes on the treadmill, I walked on 6km / h uphill level 6. Then I thought that I actually had made a good effort, my legs are so so tired. 😀

My session from yesterday looked as follows:

Walking lunges with dumbbells
32 steps (16 on each leg) x 4 sets

Standing one leg legcurl
10-12 reps x 4 sets

Abductur machine with drop sets (3 drop in each set)
25-30 reps per weight x 4 sets

Reverse hack-squat machine – superset – Sumo squats with kettlebell
15 reps / exercise x 4 sets

5 minutes walking lunges on the treadmill (speed of 2km / h)
5 minutes “squat walk sideways” on the treadmill (speed 2km / h)
3 minutes walking lunges with a kick in the end on the treadmill (speed of 2km / h) //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats