Morning session | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Morning session

P1302587

Idag var det sovmorgon på riktigt! Men är det lördag så är det… 😉 09:30 satt jag på cykeln och det blev ett 55 minuters pass som var riktigt svettigt! Ni vet sådär svettigt att det bildas en liten pöl på golvet under dig? Det var ett bra kvitto för mig att jag körde på bra i vilket fall.

Dagens plan nu är att få i mig lite frukost och sedan faktiskt att åka hem till min mormor, hon fyller år idag så jag, mamma och Barbie ska åka dit med en present och umgås ett par timmar. Ikväll fyller en av mina bästavänner år så det bär av dit efteråt för middag och sedan ska vi gå ut och dansa hela natten. 😉  Så idag vilar jag från gymträning i alla fall, lite skönt tycker jag!

// Today i slept a little longer! But if its saturday it is… 😉 I sat on the bike 09:30 and did a 55 minute spinning session that was really sweaty! You know, sweaty like it formed a small puddle on the floor beneath me? It was great proof to me that I did good in any case.

Today’s plan now is to get some breakfast in my system and then actually visit my grandmother, it’s her birthday today so I, mom and Barbie will go there with a gift and hang out for a few hours. Tonight, one of my best friends has her 20th birthday so Im heading off there afterwards for dinner and then we will go out and dance. 😉  So today I rest from strength training in any case, that feels great actually! //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. fitspooration

      Brukar du blanda det på morgonen då eller brukar du låta dem stå med kvargen en stund så att de sväller lite? 🙂

Annons
stats