Morning workout and Chia pudding | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Morning workout and Chia pudding

P1312513 P1312515 P1312520

Godmorgon!

Jag var ute och dansade halva natten och var nog hemma strax efter klockan 4 på morgonen och i säng först vid halv fem. Jag festade nyktert så jag ställde klockan och var på gymmet klockan 9 på morgonen. Jag ska erkänna att det var tufft, att gå upp och träna när jag varit ute. Det var så väl värt nu efteråt och det gick bra. 🙂 Det är ändå att gå upp från sängen som är det tuffa, sen när man väl är påväg ut genom dörren så ställs mentaliteten in på något annat. Jag körde 30 intensiva minuter på spinning cykel och sedan gick jag på ett 55 minters pass som hölls på gymmet. Det hette Body Balance och är en mix av pilates, yoga och tha chi. Det är styrka, rörlighet och stretch skulle jag väl säga. Jag tyckte att det var tråkigt men visst är det väl lite nyttigt att göra sådana saker ibland också… haha!

Jag bytte ut min vanliga havregrynsgröt till något nytt idag! Jag tänkte att jag ska prova detta nu ett litet tag istället för gröt som variation, nämligen chia pudding! Jag toppade min med pecannötter, hallon och en halv skopa kasein från Tyngre. Jag tyckte att konsistensen var lite speciell men det smakade inte jättemycket så det var typ gott! 😀 Är ni intresserade av receptet som jag gjorde eller om ni själv har ett bra recept ni vill dela så får ni gärna göra det i kommentarsfältet!

// Good morning!

I was out dancing all night, I was probably at home just after 4 o’clock in the morning and in the bed first at half past four. I partied sober so I did set my alarm and was in the gym at 9 a.m.  I’ll admit it was a little tough to wake up and train but it was so worth it now afterwards and it went well. 🙂 The though thing is to go up from bed but once you are on your way out the door the mentality changes from sleeping mode into something else. I did 30 intense minutes on the spinning cycle and then I went on a 55 minutes session which was held in the gym. It was called Body Balance and is a mix of Pilates, yoga and tha chi. I would say that its a mix of strength, flexibility and stretching. I thought it was boring but it sure is pretty healthy to do such things sometimes too… haha!

I replaced my usual oatmeal with something new today! I figured I should try this now for a little while instead as variation, chia pudding! I topped mine with pecans, raspberries and half scoop of casein powder. I thought the texture was a bit special and maybe it did not taste very much but it was kind of good! 😀 Are you interested in the recipe as I used, or if you have a good recipe you want to share, you are welcome to do it in the comment field! //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jasmine

  Brukar ha hälften kvarg hälften mandel eller kokosmjölk så det blir lite mer mättande/fylligare och man får lite smak på det, tips!

 2. Jasmin

  I have been wondering that are you on a diet? Because you do morning cardios like everyday and also weightlifting? And you eat very little in a day! Or is that the only way to not gaining weight, because you have that metabolism problem..:( I don’t remember what it was exactly. So aren’t you tired? So much exercise and so little food? I don’t judge at all!! Even if it sounds like that.. Im just very curious 🙂
  Sorry if I’m too pushy! Love your blog!

 3. Emmelina

  ​Åh vilken fin blogg du har! =)

  Hoppas du får en fin dag! Kram =)

  Kika gärna in på min blogg för nyttigare mat/ bak recept och träningstips/ outfits!

 4. PAIGE

  Hello!
  You are one of the first fitness accounts that I followed when I began my fitness IG. You truly are an inspiration!!!
  I had a question regarding your spinning for cardio.
  I am looking into switching up my cardio and incorporating spinning. What do your 30 minute circuits look like? Intensity, speed, etc.. Id love to try it out!

 5. Emma

  Brukar du dricka alkohol när du är ute eller skippar du oftast det? Och när du dricker, vad dricker du oftast då? Kram!

  1. fitspooration

   Jag brukar inte dricka alkohol. 🙂 Det händer ibland liksom men det är sällan, vid dem tillfällena är det väl vin, shots, någon god drink, cider, champagne kanske. Lite olika beroende på humör och tillfälle. kram!

 6. Anna

  Har du klienter online? Som du hjälper med program och kost? Och kan man i så fall söka till dig för att bli det?

Annons
stats