My camera - Olympus E-PL7 | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

My camera – Olympus E-PL7

PicMonkey Collage

Jag har fått så mycket frågor nu senaste om min kamera. Jag använder en Olympus pen E-PL7 som jag verkligen älskar! Den är himla smidig, den är lätt att förstå sig på när det kommer till inställningar och det är enkelt att ändra ljus och fokus i kameran snabbt och smidigt. Den har inbyggd WIFI med så jag behöver inte ladda över bilderna på datorn innan jag laddar upp dem på instagram utan jag kan föra över dem direkt till telefonen på bara några sekunder. Kvaliten blir grym också! Jag använder inte standard objektivet utan använder ett M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 objektiv. Det objektivet har förändrat mitt liv tänkte jag precis säga! Det är ett vidvinkel objektiv (ingen zoom) med mekanism för snapshot fokusering, film och stillbilds autofokus. Sen har den en extremt ljusstark 1:1.8 bländare så det blir bra djup och skärpa i bilderna, samt att den också ger möjlighet att ta bilder utan stativ i svagt ljus – med hjälp av den inbyggda bildstabilisatorn vilket är perfekt i gymmet!

Jag är jätteglad över den här kameran. Alla bilder här i bloggen tar jag med den här kameran och jag redigerar dem princip aldrig heller förutom att jag ändrar exponering och kontrast i iPhoto ibland! 🙂

Kameran hittar du HÄR och objektivet HÄR om du vill läsa lite mer i detalj själv.

// I’ve received a lot of questions now oin the last about my camera. I use an Olympus PEN E-PL7 that I really love! It is amazingly smooth, it is easy to understand when it comes to settings and it is easy to change the lightning and focus in the camera quick and easily. It has built in WIFI too so I do not need to upload the images to my computer before uploading them on instagram but I can transfer them directly to my phone in just a few seconds. The quality is awesome too! I do not use the standard lens though but Im using the M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1: 1.8 lens. This lens has changed my life, haha! It is a wide-angle lens (no zoom) with mechanism for focusing snapshot, movies and still image auto focus. Then it has an extremely bright 1: 1.8 aperture so the Pictures get a nice  depth and sharpness, and it also provides the opportunity to take photos without a tripod in low light – with the help of the built-in image stabilizer.

I am very happy with this camera. All images in this blog is taken  with this camera and I basically never edit them except that I change the exposure and contrast in iPhoto sometimes! 🙂

The camera can be found HERE and the lens HERE if you want to read a bit more in detail yourself.//

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elina

    Jag funderar på att köpa denna, det står mellan den och Sony a6000, jag funderar bara på de här med blixt? Saknar du blixten eller tycker du att det går bra utan?💕

Annons
stats