En oväntad present | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

En oväntad present

 

P5303308 P5303310 P5303309Dessa köpte jag igår, inte till mig själv utan till min pojkvän. Han har pratat om att han vill ha dessa skorna så jag tänkte att jag skulle överraska honom med en liten present efter han slutade jobbet igår. Det är så mysigt att ge bort spontana presenter när de inte förväntas och när personen dessutom verkligen blir glad och uppskattar det! Så detta var en perfekt sådan present för Jesper blev så glad och typ förvånad för han hade ingen aning om att jag tänkte köpa dem till honom.

Detta är M Nike Roshe One, så himla snygga och fräsha att jag nästan vill ha likadana fast för damer. Jag köpte dem på Stadium i någon butik inne i stan. 🙂 

// These did I buy yesterday, not to myself but to my boyfriend. He have been talking about that he wants these shoes so I thought I would surprise him with a small gift after he finished work yesterday. It is so nice to give spontaneous gifts when they are not expected, and when the person additionally gets really happy and appreciate it! So this was a perfect gift since Jesper was so happy and kind of surprised because he had no idea that I was going to buy them for him. //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats