Hundvakt | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Hundvakt

P5313260P5313254 P5313258 P5313259 P5313253

Godmorgon tisdag!

Igår förmiddag så kom Annis och Freddan (dem som äger Gymmet) förbi här hemma och lämnade  av sin lilla bebis. Kärstin ska bo hos mig tills imorgon, så det är bara ett par dagar. Hon är väldigt lätt vilket är skönt, dock så klarar hon inte riktigt av att vara själv utan hon vill följa med mig överallt. Jag kan inte ens stänga dörren när jag ska gå på toaletten utan att hon gnäller. På gymmet så är hon lugn med att jag lämnar henne ensam i repan eftersom att hon är hemma där men när vi är här hemma hos mig så vill hon gärna vara med hela tiden.

Jesper hämtade mig vid 22 på kvällen igår när jag var klar på gymmet. Jag lämnade Kärstin i bilen med honom bara i ett par minuter och han berättade att hon hade suttit vid fönstret och gnällt från sekunden som jag lämnade bilen tills att jag kom tillbaka. Lillan 🙁 Men det var himla mysigt att ha henne i sängen inatt, hon kröp upp emellan mig och Jesper och snarkade. SÅ SÖT!

// Good morning Tuesday!

Yesterday morning Annis and Freddan came by (those who own the gym) at my house and left their little baby. Kärstin will stay with me until tomorrow, so just a few days. She is very easy to take care of which is nice, though, she can not really be by hemself but she wants to go with me everywhere. I can not even close the door when I go to the bathroom without her whining. At the gym, she is calm with that I leave her alone in the reception because she’s at home there but when we are here at my home so she wants to be around me all the time.

Jesper picked me up at 10pm in the evening yesterday when I was done in the gym. I left Kärstin in the car with him only for a few minutes and he told me that she had been sitting at the window and whining from the second I left the car until I came back.  🙁 But it was super cozy to have her in bed at night, she crawled up between me and Jesper and was snoring. SUPER CUTE! //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofia

  Måste bara få ställa en lite konstig fråga: hårar hunden mycket? älskar din blogg, en stor inspiratör är du!

  1. fitspooration

   Nja, sådär. Den hårar ju så pass mycket att man måste rolla av kläderna när man har haft henne i knät… Dock så har hon väldigt kort päls!

   Tack fina du <3

 2. Jennifer

  Såg nyss en bild på din story! Vaaart har du köpt den rosa bikinin?😍Som typ har snörning upp på bröstet! Sååå snygg

Annons
stats