Veganskt protein | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Veganskt protein

P6180018 P6180020 P6180019

Jag och Jesper åkte iväg för lite shopping efter att vi hade ätit frukost. Sommar rean har ju börjat nu så vi tänkte att vi skulle kika lite i några butiker. Jag ville köpa lite kostillskott nu när jag ska äta 100% vegansk kost, inne på Life butiken köpte jag ovan. Jag själv hade planerat att köpa ett växt baserat protein pulver och sedan frågade jag även personen som jobbade där vad hon tyckte att jag skulle ha för tillskott. Hon själv var också vegan så hon blev jätteglad när jag sa att jag ska bli vegan på heltid och sa rakt ut “Välkommen till familjen”, det kändes liksom peppande med sådant bra bemötande, detsamma gäller alla era fina kommentarer på mitt förgående inlägg. <3

Proteinet som jag köpte är från Better You med chokladsmak. Denna av alla veganska proteinpulver tog jag för att hon som sålde det till mig själv använde det och tyckte att det var det godaste dem hade. Det är protein utvunnet från ärtor och havre sötad med stevia och den är helt fri från socker och artificiella sötningsmedel vilket känns bra. Jag har inte hunnit smaka den ännu och kommer inte att göra det idag, men jag ska hälla i en dos i min smoothie imorgonbitti och se hur det smakar. Kan återkomma med vad jag tycker om den sen när jag har testat den några gånger? 🙂

B12 har jag tänkt på att köpa men när hon i butiken dessutom tyckte att det var det absolut viktigaste kosttiskottet när man är vegan så var det givet att den skulle hänga med hem också, Det tycker jag dock att även ni som äter animaliska produkter kan ha ibland också. 🙂

// Jesper and I went away for some shopping after we had eaten breakfast. Summer sale started now so we thought we’d look a little at some stores. I wanted to buy some food supplements now that Im going to eat a 100% vegan diet, so I found a store that had good supplements for vegans. I myself had planned to buy a plant-based protein powder and then I asked the person who worked there what she thought I should buy.. She herself was also a vegan, so she was thrilled when I said I was going to be a vegan full time and said straight out, “Welcome to the family,” it made me really happy and excited when I got approached with such a good attitude, the same goes for all your nice comments on my previous post. <3

The protein that I bought is from the Better You with chocolate flavor. It is protein extracted from peas and oats sweetened with stevia and it is completely free from sugar and artificial sweeteners, which feels good. I have not had time to taste it yet and will not do it today, but I’ll pour a dose of it in my smoothie tomorrow morning to see how it tastes. I can return with what I think about it later when I have tested it a few times? 🙂

I have thought about buying  B12 but when she in the store additionally thought it was the most important supplement when you’re vegan, it was given that it would hang with me home too, I think that even you who eat animal products may have sometimes. 🙂 //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anita

  Hej!
  Jag har haft långvarig brist på bl.a vitamin B12. Något som hjälpt mig väldigt mycket och som rättat till mina värden idag var när jag hittade denna blogg och började förstå hur allt hänger ihop, genom att ta del av både inlägg och böcker som rör ämnet vilket jag kan rekommendera att fler gör.
  Här är en länk dit: http://gluten-celiaki.blogspot.se

  Mvh Anita

 2. Petra

  Hej!
  Jag och en kompis har skrivit en bok som handlar om vegansk kost, vad man bör tänka på när man äter veganskt, hur man kan kombinera en vegansk kost med träning och med 50 veganska recept. Där finns det även med en guide om vilka näringsämnen man kan få brist på som vegan och vilka tillskott som kan vara bra att ta, speciellt om man tränar mycket och äter veganskt. Kolla gärna in vår hemsida där man även kan köpa boken om ni är intresserade! 🙂

 3. Lola

  I’m following you for years and it makes me so happy, that you trying to be a vegan now! ❤ Is Jesper supporting you and trying to be a vegan as well?

 4. Fanny

  Åh jag testade också det proteinpulvret, men klarade inte av smaken 🙁 Jag tog dock någon jordgubbssmak så hoppas chokladen är bättre! 🙂

 5. Ida

  B12 finnes kun i animalsk mat (kjøtt, egg, melk) og er et vitamin kroppen er avhengig av, derfor er tilskudd av B12 det viktigste å huske på som veganer, siden man ikke får det fra maten 😉 gøy å følge bloggen din, stå på! 🙂

 6. Katja

  ❤️ This is amazing! ❤️ I hope veganism will help with your thyroid problem too. Be sure to check out vegan youtubers like Jon Venus and his brother Leo Venaas (Leo is studying to be a doctor 🙂 ), NinaAndRanda are cool too and they talk a lot about the side effects of a vegan diet(like gas :D) but I wouldn’t recommend that unlimited calorie diet that Freelee is promoting but then again it works for some people. Also I think Ida Warg is vegan? Anyways, I think it is great that you are trying to be a vegan ❤️😊 And I’m sure if you have any questions all of your followers are more than happy to help you 🙂

 7. Anna

  Ett tips är att gå med i facebookgruppen “vad lagar du för veganmat idag?”. Allt är inte jättenyttigt o så men är jättebra inspiration om man inte vet vad man ska laga. Älskar din blogg, kram!

Annons
stats