Killer booty session | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Killer booty session

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter det här benpasset så har jag haft träningsvärk i 4 dagar, då så pass grov träningsvärk i min rumpa att jag har haft problem att gå på toaletten och att gå normalt. Precis som jag vill ha det, detta kanske var lite ondare än vad jag vill ha det dock… haha! Men det var ett riktigt riktigt bra benpass med andra ord. Jesper var med mig i detta passet och han har lika illa träningsvärk, om inte värre. Så kör ni detta så kan jag princip garantera att det kommer att kännas i rumpan! 😀

Utfallsgång med kettlebell 

32 steg x 5 set

 

Stående enbens lårcurl med fria vikter (maskin) 

12 reps / ben x 4 set

Kick-back maskin 

12 reps / ben x 3 set

Benpress i hoist maskin | Breda med gummiband – superset – smala 

10 reps / vinkel x 3 set

Stående vadpress 

10 reps x 4 set

// After this leg session I have been having sore muscles for 4 days, then I mean such rough sore muscles in my butt that I’ve had trouble going to the bathroom and to walk normally. Just as I want it, this was perhaps a little more evil than I want it though … haha! But it was a really really awesome leg session , in other words. Jesper was with me in this session and he has sore muscles just as bad, if not worse. So if you’re taking inspiration from this exercises and do this, I can virtually guarantee that it will be felt in the butt! 😀 

Walking lunges  with kettlebell 
32 steps x 3 sets

Standing one leg leg curl with free weights (machine) 
12 reps/leg x 4 set

Kick-back machine 
12 reps/leg x 3 sets 

leg press in hoist machine | Wide rubber band-superset-narrow 
10 reps/angle x 3 set

Standing calf raises 
10 reps x 4 sets 7 //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Olivia

    Hej Ellen! Jag undrar vart dina tights kommer ifrån som du har på dig på dessa bilderna? 😃 samt om du ville göra något inlägg med dina favorit träningskläder? 😃

Annons
stats