Fiskebyn | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Fiskebyn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄntligen har jag lyckats få igång internet lite grann här i stugan, jag lyckas blogga nu i alla fall.. Det känns superjobbigt att mitt internet inte fungerar ordentligt här och jag egentligen brukar posta minst 2 gånger om dagen och igår lyckades jag inte med något alls! Men nu så fungerar det för stunden i alla fall. 😀

Bilderna ovan är från igår, vi åkte över på Fårö och hittade denna lilla fiskeby. Hela “byn” bestod av cirka 7 hus eller något sådant, det låg en del små träbåtar på land och det var det som fanns där i princip. Det var verkligen jättefint, så vi satt där en stund och bara njöt av utsikten och försökte oss på att kasta macka. Jag är riktigt usel på det, Annika med… Men både Anton och Jesper skulle jag nästan vilja kalla för “mack-proffs”. 😉

// Finally I managed to get my internet going a little bit here in the cabin, I succeed blogging now anyway .. It’s super hard since my internet does not work properly here and I’m usually posting at least 2 times a day and yesterday, I couldn’t post at all!  But now, it works for the moment, anyway. 😀

The pictures above are from yesterday, we went over to Fårö (an island) and found this little fishing village. The entire “village” consisted of about 7 houses or something like that, it had some small wooden boats on land and that was about it. It was really pretty and we sat there for a while and just enjoyed the view and tried to throw “sandwiches”. I don’t know how to say that in english but you know when your throwing flat rocks so that they are bouncing on the water? I’m really bad at it anyway, Annika too… But both Anton and Jesper is almost what I would like to call “professionals”. 😉 //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    I loved reading the phrase “throwing sandwiches!” It’s called “skipping rocks” in English. 🙂 But I might call it throwing sandwiches from now on. Sounds like a pretty village.

Annons
stats