15e September | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

15e September

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej Ellen! Jag har följt dig i några år och snubblade precis över inlägget där du skrev att Jesper hade fått suttit med dig i telefonen på balkongen när du mådde illa och du var orolig över att kräkas. Fick genast en känsla av att du har samma problem som mig, och mycket riktigt så hittade jag ett gammalt inlägg där du skrev att du har kräkfobi. Jag har dragits med denna fobi hela livet och den har bidragit till så otroligt många hinder i mitt liv. När jag var mindre kunde jag varken sova borta, åka kommunalt, äta i skolmatsalen/restauranger, vara borta länge osv osv. Jag åt nästan aldrig heller mat, speciellt inte sånt som man lätt kunde bli magsjuk av. Fobin har även medfört en hemsk panikångest och nästan en typ av social fobi. Jag går ständigt runt och är rädd för att kräkas. Jag har haft turen (eller oturen) att växa upp i en liten liten by i Norrland med ca 3000 invånare, så jag behöver sällan åka kommunalt eller vara bland mycket folk. Dock är detta något jag verkligen VILL. Över hela mitt hjärta. Jag vill kunna sätta mig på ett plan alldeles själv och resa jorden runt, flytta till USA, starta ett liv i Stockholm/London/Paris. Se världen. Jag undrar bara hur din kräkfobi har sett ut under dina år. När startade den? Och hur gör du för att hantera den? Får du också ångest eller är det mest när du mår illa som du blir rädd för att kräkas? Har den blivit bättre för dig?
    Jag är född 97, alltså ett år yngre än dig och jag får samtidigt en sådan stor framtidsångest också. Jag är inte där jag verkligen vill vara, och jag är rädd att jag aldrig någonsin kommer att kunna ta mig dit istället. Vore så himla snällt av dig att dela med dig! Massa kramar till dig finaste Ellen!! <3

  2. moa

    Hej Ellen. Jag behöver verkligen hjälp. Jag har börjat träna och har gjort det i ca en månad, men problemet är att jag har gått UPP TVÅ KG sen dess, det är ju meningen att jag ska gå ner! Jag försöker att inte äta socker på vardagar utan gör de på helgen istället. Får panik och ger snart upp med träningen..Vad ska jag göra? behöver hjälp/tips med detta. (tränar 3-5 gånger i veckan)
    Kram

Annons
stats