Chit chat get ready with me | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Chit chat get ready with me

Godmorgon hjärtan! 

Här kommer videon som jag pratade om igår! Jag svarar på frågor som jag fått från er medan jag gör mig ordning för dagen. Hoppas att ni kommer att gilla den! 

Nu ska jag och Jesper iväg och storhandla, vi får låna en väns bil så vi passar på att handla mycket nu när vi har chansen! 😂 hoppas att ni får en mysig lördag så hörs vi lite senare här idag! Kram 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej fina du! Hade du kunnat göra en video där du förklarar hur man har ett företag om man vill satsa på bloggen och youtube då exempelvis. Vad har du för företag, kostade det något att starta det, hur gör du med fakturering osv eller gör Loppi sådant åt dig? Du är en sådan INSPIRATION. Kram! ❤️

Annons
stats