22 mars 2017 | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

22 mars 2017

Hej igen!

Jag har precis kommit hem från ett möte och lunchdejt i stan. Mötet idag var faktiskt på tv4, det var kul och spännande! Det var första gången som jag var i tv4 huset så efter mötet så visade Edward som jag hade mötet med runt mig i huset. Det kändes kul att få se studion där nyhetsmorgon spelas in, vart Malou efter 10 brukar sitta osv. Det är ju helt klart något annat att se studion i verkligheten än att se det på tv, häftigt!

P3220767 P3220780_Fotor IMG_1064_Fotor P3220785_Fotor P3220777

T-shirt – Gina Tricot | Kjol – H&M | Kappa – ZARA | Skor – Nelly.com | Smycken – Lily & Rose

 

Efter mötet åkte jag med mamma för att äta lunch och prata lite om mötet. Vi åkte till södermalm för att det finns massvis med bra matställen där. Om jag hade fått byta stadsdel att bo i så hade jag bott på söder, och detta egentligen enbart för att det finns så mycket nice lunchrestauranger där. Sen finns det också väldigt många fina gator, som ni ser på bilderna… 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. fiddelie

  Hej! Jag ser upp till dig väldigt mycket och det vore en dröm om du kikade in på min blogg! Fiddelie❤

 2. Anna Eriksson

  Hej! Jag har märkt att du sover ganska mycket på dagarna, eftersom du är trött. Min syster hade likande problem och hon hade brist på B12-vitamin och det beror bl.a. på att hon inte fick i sig tillräckligt av sin vegetariskakost.

  Jag vet inget om hur du äter/sover utan bara tänkt på att du lagt ut några gånger att du är trött och kopplade det till B12-vitaminbrist. Du vet mer om dina vanor men om du ofta är trött kanske det är värt att kolla upp!

  1. fitspooration

   Hej fina! Jag har perfekta värden faktiskt, ingen brist på något alls! 😀 (Jag var hos läkaren och kollade det för bara 3 veckor sedan).

   Anledningen att jag är trött är för att jag får panikångest på natten och inte sover särskilt mycket. Jag har skrivit om det och pratat om det här på bloggen och på Youtube tidigare också. Jag tar ångestdämpande medicin för att kunna sova bättre på natten men vissa nätter går dåligt ändå. Så det är därför jag ibland måste sova på dagen tyvärr.. Dock så är det inte särskilt ofta, jag gjorde det igår som du såg på snapchat men innan dess var det nog ett par veckor sedan!

   Tack för att du tänkte på mig och lämnade din kommentar, massa kram <3

Annons
stats