Vi matchar med grått! | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Vi matchar med grått!

Har ni haft en bra lördag? Jag har haft en lugn dag faktiskt. Min pappa är sjuk så vi gick inte på boxningen imorse utan jag tog sovmorgon och åt frukost med Jesper, mamma och Tilde. Dem kom hem hit för en frukostdejt imorse. Efter allt som hände igår så kände vi att vi ville vara nära varandra och Tilde som var där ville självklart berätta vad hon hade fått se och uppleva på plats. Hemskt… faktiskt


Have you had a good Saturday? I have had a quiet day in fact. My father is sick so we did not go on boxing this morning, but I did sleep and ate breakfast with Jesper, Mum and Tilde. They came here for a breakfast date this morning. After everything that happened yesterday so we felt that we wanted to be near each other and Tilde who was there obviously wanted to tell what she had seen and experience in place. Terrible … actuallyIMG_2834 IMG_2835

Ser ni hur jag och Jesper matchar? 😉

Jag har på mig skor från Nike, tights från Gymshark och tröja från Gant för er som undrar!

IMG_2836 IMG_2837

Efter frukosten åkte vi hem till Jespers pappa. Idag var dagen som sportbilen skulle fram igen efter vintern i garaget, så Jesper har taggat i flera dagar inför detta. Han var ute i flera timmar och fixade med bilen medan jag var inne och umgicks med hans familj. Det var lite väl kyligt för att jag skulle vilja vara ute och pilla med bilen, hehe…

Vi kom precis hem nu och ska fixa ordning lite middag. Det lutar mot tacos, det går så snabbt att göra så det är den perfekta maten när man är superhungrig och inte riktigt orkar laga mat.. 🙂


After breakfast we went to Jesper’s father. Today was the day that the sports car would be back outside  after the winter in the garage, so Jesper have been excited about this for a  several days. He was out for several hours and fixed the car while I was inside and spent time with his family. It was a bit too chilly for that I would like to be out and fiddle with the car, hehe …

We just got home now and will fix order some dinner. It leans against tacos tonight, it goes so quickly to make so it is the perfect food when you are super hungry and dont really have the energy to cook.. 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cornelia

    Hej Ellen!

    Jag är verkligen sugen på att köpa träningskläder från gymshark och undrar hur de är i storleken (framförallt tightsen) ? Stora, små, normala? Eller om du skulle jämföra med något annat märke?

    Sen vill jag också bara säga att det är så kul och inspirerande att följa dig på här och på youtube! <3 Ta hand om dig, kram!!

Annons
stats