Dagens tränings outfit | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Dagens tränings outfit

IMG_2935_Fotor IMG_2895_Fotor IMG_2907_Fotor FullSizeRender_Fotor IMG_2927_Fotor IMG_2933_FotorLinne, tights & sport-bh – Gymshark // Halsband + Örhängen – Lily & Rose // Armband – Thomas Sabo // Armband Pandora // Skor – Nike

Hej fina!

Detta var min träningsoutfit idag på gymmet. Jag brukar ju inte lägga upp tränings outfits såhär utan enbart vanliga vardags outfits på stan typ… Ni brukar ju gilla dem inläggen så jag tänkte att jag skulle göra ett outfit inlägg fast tränings edition… 😉

Vad tycker ni om det? Var detta kul och vill ni att jag ska göra detta oftare?

PS: Sen brukar jag inte vara sådär sminkad på gymmet men jag fotade dessa bilder när jag hade gjort mig ordning sen… 😉


Hello cutie!

This was my workout outfit today at the gym. I do not usually post workout outfits like this, but only ordinary everyday outfits in town kinda outfits… You usually like those posts so I thought I would make an outfit post solid training edition… 😉

What do you think about that? Was this fun and do you think I should do this more often?

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Semya

  Hej Ellen!
  Tack för svaret på min förra kommentar. Nu till förslag på en storhandla video:
  Kan inte du göra en video där ni handlar saker ni aldrig testat förut, eller saker ni velat testa men fegat ut/ inte hade en idé om hur ni ska använda det, alltså göra en testa nya saker video?
  Ex: jag köper alltid lättmjölk, men man provar köpa röd mjölk, eller testa exotisk frukt istället för det vanliga, och därefter kan du kommentera vad du tycker om de nya produkterna .:)
  Ett till tips på video:
  Gör en timelaps video där du går igenom (med bilder) hur ditt liv sett ut från dess att du började blogga fram tills idag, ha gärna med från att du blev känd på instagram ( tror det var Amir som länkade till dig) . På det viset kan nya följare få lite snabb fakta om dig och kanske inte ställa frågor som blir repeterande 🙂
  Fortsätt med det du gör 🙂 kram

Annons
stats