Tisdags outfit på möte | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Tisdags outfit på möte

P4110492 P4110488 P4110493 P4110490 P4110486Byxor – Freddy Wr.Up // Topp – River Island // Kappa – H&M // Skor – NIKE // Väska – Mulberry

Hej fina!

Idag har jag haft stressens dag. Jag började redan klockan 07:00 imorse då jag började göra ordning för att filma en video till min YouTube som måste bli klar FORT. Därför började jag tidigt på morgonen men det är sjukt svårt att filma från flera olika vinklar samtidigt när man är helt ensam och måste hitta bra vinklar och filma på två kameror samtidigt som man ska stå framför dem… haha! Men det gick bra tillslut men jag hann ju dra 15 olika svordomar innan jag fick till det. Nu återstår bara redigeringen och det tycker jag faktiskt är roligast! Så jag ska börja pyssla med det om en stund. 🙂

Efter min filmning här hemma så tog jag mig in till stan för ett möte på Bonniers. Det gick jättebra och jag är så spänd på när jag ska få berätta för er vad jag har på gång, jag är riktigt taggad och detta kommer att bli så kul! Jag kommer nog att få berätta för er om ett par veckor bara! 😀 På bilderna ovan så ser ni hur jag såg ut på mötet idag. Det är ganska grått och tråkigt väder ute idag så jag tog på mig de ljusaste kläderna jag hittade i garderoben för att liva upp lite. Det kändes tråkigt att klä sig i svart när det redan är så grått ute… hehe


Hello cutie!

Today I had a day of stress. I began at 07:00 this morning when I started making arrangements to film a video to my YouTube that must be done quickly. Therefore, I started early in the morning but its so so hard hard to shoot from different angles at the same time when you are completely alone and have to find good angles and shoot with two different cameras at the same time and at the same time stand in front of them… haha! But I think that it turned out good! Now it is only the editing left and I think this is actually the most fun part of it! So I’ll start editing now in a little while. 🙂

After my filming here at home, I took myself into town for a meeting at Bonniers. It went very well and I am so excited and I look forward to tell you what I’ve got going on, I’m really psyched and this will be fun! I’ll probably get to tell you about it in a few weeks only! 😀 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats