Tempehbollar på Icha Icha | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Tempehbollar på Icha Icha

IMG_1179 P4190767 P4190774 P4190773 Min vackra mamma.IMG_1181 P4190766 P4190787

Hej fina!

Jag har haft en jättemysig dag idag. Jesper började jobba först vid 12 idag så vi hade en låååång mysmorgon i soffan. Jag uppskattar verkligen det, att bara ligga nära honom i soffan och kolla på nyhetsmorgon, äta frukost ihop och ha det mysigt helt enkelt! När han hade gått till jobbet så spenderade jag ett par timmar vid datorn för lite jobb och sedan tog jag båten in till stan för en lunchdejt med mami.

Vi gick till Icha Icha i Mood gallerian. Dem har SÅ goda tempehbollar där, tror att det är tempeh och gröna linser om jag inte minns helt fel. Det är det veganska protein alternativet dem har där. Till det så hade jag zucchininudlar med massa grönsaker och Teryaki. SÅ HIMLANS GOTT! Jag kan verkligen rekommendera det stället som lunchresturang. :)

Nu är jag precis hemkommen och ska snart ta mig ut på en power walk till gymmet för ett bodypump pass. Jag är inte direkt supermotiverad idag och därför känns det bra att gå på ett pass som är styrt av den tränare så att jag vet att jag verkligen får ett bra och effektivt pass och är klar på 1 timme! Så jag ska ta tag i mig själv nu och bara få det gjort! Vi hörs sen!


Hello cutie!

I’ve had a really nice day today. Jesper began working first at 12 today, so we had a loooong cozy moring on the sofa. I really appreciate it, just to be near him and watch Nthe news, eat breakfast together and have a cozy time simply! When he had gone to work,  I spent a few hours at the computer for some work and then I took the boat into town for a lunch date with mami.

We went to the Icha Icha in the Mood mall. They have such good tempeh balls there, I think that they are made from  tempeh and green lenses if I’m not wrong. It’s the vegan protein option they have there anyway. For that, I had zucchini noodles with lots of vegetables and Teryaki. SO GOOD! I can really recommend this place as a lunch resturant. :)

Now I’m just back home and will soon take meyself out for a power walk to the gym for a body pump session. I’m not exactly super motivated today so it feels great to go on a group class that is controlled by a coach so that I know I really get a good and effective workouts and is finished in 1 hour! So I’ll grab myself now and just get it done! Talk to you later!

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats