Kvällens middags outfit | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Kvällens middags outfit

P5110443P5110431 P5110435 PicMonkey Collage P5110429P5110447

Blus – River Island // Kjol – River Island // Skor – GANT // Armband – Pandora & Thomas Sabo

Hej fina ni!

Ser ni hur brun jag blivit? Jag måste ha något superpigment och bra gener, jag bränner mig inte och färgen kommer snabbt, detta är alltså efter bara 4 dagar i solen och då har det ändå varit molnigt hälften av tiden. Mamma sa att hon var likadan när hon var ung, alltså att hon inte brände sig och så blev hon superbrun väldigt lätt. Nu är det inte desamma för henne utan pigmentet har typ förändrats när hon blivit äldre. Jag tackar i alla fall mamma för det här “bli lätt brun” generna 😅  🙌

Hur som helst, vi har haft en skön dag, solen kikade fram sen en liten stund ändå. Vi var på stranden redan vid 11 och solen kom runt klockan 15 på eftermiddagen så vi stannade enda tills klockan 17 för att få njuta en stund. Jag lyssnar massor på P3 dokumentär nu när jag ligger på stranden. Det är väldigt mycket hemskheter man får höra men jag tror samtidigt att det är bra att vara medveten om vad som händer runt om oss och att verkligheten tyvärr inte är särskilt vacker för många. Några avsnitt jag kan rekommendera som jag har lyssnat på är dessa:

  • Attacken i Stockholm (gud alltså, jag grät när jag lyssnade på den här)
  • Kumlafallet
  • Fallet Sofie
  • Hedersmordet på Abbas Rezai (Den här är den som fänglsade mig mest. Tyvärr är den riktigt riktigt hemsk och man gråter när man hör den här också)
  • Patrik Sjöberg och sexövergreppen
  • Fallet Marina Johansson
  • Militärligan
  • Södertäljeflickan

Hoppas att ni får en fin kväll nu! Massa kärlek ♡


Hello, you guys!

Do you see how tanned I’ve become? I have to have some superpigment and good genes, I do not burn and the color comes quickly, so this is after 4 days in the sun, it’s been cloudy half the time. Mom said she was the same when she was young, that is, she did not burn and she became very tanned very easy. Now it’s not the same for her, but the pigment has changed when she has grown older. In any case, I would like to thank Mama for this “get tanned easy” genes 🙌 🙌

This is tonights dinner  outfit anyway. We’re going to Hard Rock Café, Im going to see if they can make something vegan for me. 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats