Idag åker vi hem | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Idag åker vi hem

P5130660 P5120592 P5130715 P5130679 P5130720

Godmorgon!

Här är lite bilder från igår innan vi gick ut för att äta middag. Kjol och topp är från River Island (det är inte ett set) och skor är från Novita! 🙂

Idag är det dags för oss att åka hem. Det känns lite tråkigt att lämna värmen här samtidigt som jag verkligen längtar hem till Jesper. Men Jesper överväger allt i världen så jag åker faktiskt gärna hem till honom nu! 🙂 Han och jag åker ju hit igen om en månad ihop och då lär det ju vara ännu bättre väder här då det är sommar på riktigt då! 🙂


Good morning!

Here are some pictures from yesterday before we went out to have dinner. Skirt and top are from River Island (it’s not a set) and shoes are from Novita! 🙂

Today is the day that we’re going home. It feels a little sad to leave the heat here while I really want to go home to Jesper. But Jesper is way more better than heat  so I really like to go home now! 🙂 He and I are going here again in a month and then the weather will be even better here as it’s summer then! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats