Frukost med Idun | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Frukost med Idun

IMG_1259 IMG_1246 IMG_1258 IMG_1255 IMG_1252

Imorse var jag på ett frukost event på Idun Minerlas huvudkontor. Dem bjöd på en jättefin frukostbuffé med massa veganskt gottis! Alltså, dem där små portionsburkarna med Alpro Go On kvarg är så så goda, ni måste smaka dem! haha, jag åt 2…. Sen så bjöd dem på chia pudding, färsk frukt, små frallor, rawbollar, juice och annat gott! Jag blev jätteglad att de satsade så stort på veganskt, annars brukar jag vanligtvis inte kunna äta på sådana här frukostar och luncher som företag ibland bjuder in till men det kunde jag idag. 😍


This morning I was at a breakfast event at Idun Minerla’s headquarters. They offered a delicious breakfast buffet with lots of vegan goodies! So, those small bins with Alpro Go On are so good, you have to try them if you have them in your store! Then they served chia pudding, fresh fruit, sandwishes, raw balls, juices and other tasty breakfast stuff! I was excited that they invested so heavily in vegan food, otherwise I usually can not eat on breakfasts and lunches that companies sometimes invite me to but I could do today. 😍

IMG_1249 IMG_1247 IMG_1256 IMG_1250

På eventet så presenterade dem sitt smink. Nästan allt deras smink är helt veganskt bortsett från något läppstift och nagellack som innehåller karmin (karmin är krossade löss. De allra flesta sminkprodukter med varma eller röda pigment innehåller tyvärr  ofta detta.). Vi alla som var där fick prova deras nya foundations, både i flytande form och i puder. Det var ganska perfekt faktiskt för jag har ingen foundation som är i min nya solbrända hudton! Det ska bli spännande att testa dem och se om jag tycker att Iduns produkter är bra och håller hela dagen. Deras flytade foundation kändes väldigt lyxig faktiskt med sin frostade glasflaska ♡


At the event, they presented their makeup. Almost all their makeup is completely vegan except for some lipsticks and nail polish containing carmin (carmin is crushed lice. Most of the makeup products with warm or red pigments often contain this.). We all who were there had to try their new foundations, both in liquid form and powder. It was quite perfect actually because I have no foundation in my new sunburnt skin tone! It will be exciting to try them and see if I think Idun’s products are good and lasting all day. Their floated foundation felt very luxurious indeed with its frosted glass bottle ♡
IMG_1245 IMG_1241IMG_1240

Idun hade en kul tanke om det här eventet. Dem tänkte på snapchat filtret med blomkransen man får på huvudet som gör att man får porslinsfin hy, vet ni vilket jag tänker på? Så dem gjorde en jämförelse och gav oss alla varsin blomkrans och sa att med deras foundation på så får vi ju den där porslins släta huden, så vi skulle gå runt som snygga snapchat filters nu. Haha, så kul!

Sabina var på eventet med. Så himla kul att träffa henne igen, det var för länge sedan nu då båda varit bortresta och åkt om varandra. Men vi bokade faktiskt en lunchdejt redan nästa vecka så att vi har det bestämt. Det är typ enda sättet att ses på känns det som, att man faktiskt bokar en tid och datum! Det är nog det mest negativa med att ”bli vuxen”. Jag saknar tiden när man var liten och man sprang över till sin kompis och plingade på dörren och sa ”kan du leka?” och så gjorde man det. Numera krävs det så mycket planering för att få livet, jobbet, vännerna, familj och kärleken att gå ihop.


Idun had a nice thought about this event. Do you know what snacphat filter I mean with the flower ring you get on your head that also gives you a porcelain-fine skin?  So they made a comparison and gave us every one the flowers on our heads and said that with their foundation would give us the smooth skin so that we should go around like a nice snapchat filters in real life. Haha, so fun!

Sabina was at the event too. So nice to meet her again, it was a long time now since we saw. But we actually booked a lunch day next week so we decide. It’s the only way to see friends, it feels like you actually need to book and sheduale a time and for a date! It is probably the most negative thing of being a ”grown up”. I miss the time when you were little and you ran over to your friend and banged at the door and said ”can you play?” And then you did. Nowadays, it takes so much planning required to get life, work, friends, family and love together.

Kommentarer

Kommentera

  1. Emelie

    Skulle du kunna länka till tröjan ifrån foreve 21 som du har på bilden? Försökt leta men hittar inte :)

Annons
stats