En power walk i regnet | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

En power walk i regnet

IMG_4923 IMG_4926 IMG_4927 IMG_4922

Det är svårt ibland att jobba hemifrån. Inte för att det nödvändigtvis är svårt att få jobbet gjort men det är lätt att fastna mellan 4 väggar, Som idag tillexempel så har jag suttit vid datorn konstant sen klockan 08. Jag har redigerat morgondagens video vilket tog cirka 5 timmar, jag har skrivit 2 blogginlägg, svarat på 16 mail och när jag gjort detta vilket faktiskt tog ganska många timmar så kom jag på mig själv när huvudvärken smög sig på att jag faktiskt inte hade varit utanför lägenheten idag. Jag har inte ens varit ute och tagit luft på balkongen eller ens släppt in frisk luft genom fönstret. Utan jag har suttit på samma stol och stirrat i skärmen i nästan 7 timmar och till och med ätit min lunch framför datorn medan jag skrivit och svarat på mail. Har man ett kontor eller jobb som man går till så kommer man ju i alla fall ut på morgonen, man tar troligtvis en lunchrast med sina kollegor men när jag har mycket att göra och samtidigt är helt ensam så glömmer jag liksom bort att gå ut.

Idag regnar det dessutom och då vill man ju inte ens gå ut. Men när jag kände att jag fick ont i huvudet så snörade jag på skorna, tog på mig kläderna och gick ut på en power walk.


It’s hard sometimes to work from home. Not because it’s necessarily hard to get the job done but it’s easy to get stuck between 4 walls. Like today for example, I’ve been sitting at the computer constantly since 08. I have edited tomorrow’s video which took about 5 hours, I’ve written 2 Blog posts, answered 16 emails and when I did this which actually took quite a few hours, I came to myself when the headache came that I had not actually been outside the apartment today. I have not even been outside on the balcony or even released fresh air through the window. But I’ve been sitting on the same chair staring on the screen for almost 7 hours and even eating my lunch in front of the computer while writing and responding to e-mails. If you have an office or job you go to, then you will come out in the morning, you probably take a lunch break with your colleagues, but when I have a lot to do and at the same time I am completely lonely, I forget to go out.

Today it’s raining and then you do not even want to go out. But when I felt my head hurt, I put on my shoes, clothes and went out on a power walk.

IMG_4920IMG_4928IMG_4924IMG_4921

Hela min outfit som jag hade på mig idag är från GymShark förutom skorna som är från Nike. Jag tycker att detta är supersnyggt. Höga tights och en croppad hoodie och matchande bh under. Jag kände mig i alla fall ganska fashionable på min promenad längs kajen. Det var verkligen bra att jag gick ut, jag mår mycket bättre nu efteråt och huvudet känns klarare igen.

Ibland önskar jag att jag hade en hund att ta hand om, då hade jag liksom blivit tvingad att gå ut och andas friskluft och röra på mig i alla fall 3-5 gånger under en arbetsdag och jag hade liksom inte fått möjligheten att glömma bort tiden. När jag har Barbie här hemma så märker jag det, hur mycket jag uppskattar att ha ett djur hos mig. Det blir ju ensamt här hemma liksom. Jesper sa att han gärna skulle ha ett djur här hemma med men vi är ju samtidigt så sugna på att resa så någon hund blir det inte de närmsta åren. Jag känner att ska jag ta till mig ett annat liv att rå om så måste jag vara beredd på att offra väldigt mycket tid och energi till det. Eftersom att jag jobbar hemifrån skulle det ju bli jag som tog hand om djuret mest i slutändan och som mitt liv ser ut så kan jag inte det i dagsläget vilket är synd. Jag ska se till att jag får sno hit Barbie lite oftare i veckorna!


My  outfit that I wear today is from GymShark and the shoes are from Nike. I think this is super nice. High tights and a cropped hoodie and matching bra underneath. In any case, I felt quite fashionable on my walk along the quayside. It was really good that I went out, I feel much better now after and my head feels clearer again.

Sometimes I wish I had a dog to take care of, then I would be forced to go out and breathe fresh air and move at least 3-5 times during a working day and I would not have  the opportunity to forget about time . When I have Barbie here at home, I notice how much I appreciate having an animal with me. It gets kind of lonely here at home as well. Jesper said he would like to have an animal here at home too, but at the same time we are so excited to travel so I guess that we wont be able to take care of a dog ​​the next few years. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Man håller koncentrationen bäst i 45 min, sen kan det bara bra att göra något annat. Bara ställa sig upp eller gå på toa, hämta vatten osv. När jag skrev uppsats på universitet satt jag också mkt framför datorn så bara lite tips 😊

Annons
stats