Drinkar på uteservering | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Drinkar på uteservering

P5170985P5170990P5171000

Igår var jag bjuden på ett event med MTV Sverige och OW intimates på Vau De Ville. Jag tog med mig Jesper som dejt och vi minglade runt i ett par timmar och hade det allmänt trevligt. 😍


Yesterday I was invited to an event with MTV Sweden and OW intimates at Vau De Ville. I brought Jesper as a date and we mingled for a couple of hours and had a lot of fun.IMG_5008 P5171008

Jag har faktiskt inte druckit alkohol sen min kusin tog studenten förra sommaren, Jesper har inte druckit alkohol sen april förra året. Men igår drack vi båda varsin drink faktiskt. Den var god, mycket citrus och vodka… haha!

Men jag vet inte, jag klarar mig så bra utan alkohol. Jag skulle lika gärna kunnat dricka en alkoholfri drink. Jag menar, jag känner inte ens av alkoholen om jag bara ska dricka en och så är alkohol typ gift för kroppen och helt onödigt tycker jag på något vis… Den var god i alla fall men nu lär det nog dröja ett tag tills jag dricker något igen. Kanske blir det en drink eller två när jag och Jesper åker utomlands senare i sommar!


I have actually not been drinking alcohol since my cousins graduation last summer, Jesper has not been drinking alcohol since April last year. But yesterday we both drank drinks. It was good, a lot of citrus and vodka … haha! I do not know, I can do well without alcohol. I would as well have been able to drink an alcoholic free drink. I mean, I do not even feel the alcohol if I’m just gonna drink one and alcohol is kind of poison for the body and totally unnecessary in every way. It was tasty at least, but now I wont drink for a while again. Maybe it will be a drink or two when I and Jesper go abroad later this summer!

P5171006 P5171011 P5171005 P5170988

Vi var där i kanske 2 timmar. Vad jag tyckte var konstigt var att det aldrig var någon presentation. Alltså oftast när man blir bjuden på ett event av ett företag så brukar dem berätta om sina senaste produkter, hälsa alla välkomna osv. Men företaget sa aldrig något, dem berättade inte om underkläderna och i goodibagsen som vi fick så var det bara produkter från andra företag…

Det var som en vanlig utekväll med drinkar på en uteservering bara det att det var fotografer där och enbart människor som var inbjudna fick komma in. Det var supertrevligt men jag blev förvånad över att företaget som bjöd in knappt syntes till! Men jag älskar Vau De Ville, Jesper och jag var där för några veckor sedan när han var ledig från jobbet. Då drack jag en alkoholfri drink. 😉


We were there maybe 2 hours. What I thought was strange was that there was never any presentation. So, like always when you are invited to an event of a company, they usually tell you about their latest products, welcome everyone, etc. But the company never said anything, they did not tell you about the underwear and in the goodie bags  we received, it was just products from other companies… It was kind of a normal night out with drinks in an outdoor dining room just that there were photographers there and only people who were invited got to come in. It was really nice but I was surprised that the company that invited us barely seemed to be there! But I love Vau De Ville, Jesper and I were there a few weeks ago when he was vacant from work. Then I drank an alcoholic drink. 😉

P5170978 P5170980 P5170974

Oooh, titta så snygg han är min kille! Riktigt sommar fräsch. ☀️ Det var en sommarfest så vi båda klädde oss somrigt. Min kjol är från River Island, den croppade tishan från ONLY, stövlarna är från Nelly och väskan från River Island. 🙂 Det var bra att jag tog på mig så tunna kläder, det var verkligen supervarmt inne på uteserveringen då dem hade värmt upp det för att det skulle kännas som sommar, vilket det verkligen gjorde!


Oooh, he’s so good lockin’ my man! Really summer fresh. ☀️ It was a summer party so we both dressed ourselves like that. My skirt is from River Island, the cropped t-shirt is from ONLY, the boots are from Nelly and the bag from River Island. 🙂 It was good that I put on such thin clothes, it was really hot in the outdoor seating as they had warmed it up to make it feel like summer, which it really did!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats