Lunchdejt på Mahalo | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Lunchdejt på Mahalo

P5181015 P5181019 P5181031 P5181023 P5181014

Idag är det faktiskt väldigt varmt ute, jag blev förvånad när jag gick ut idag. Jag hade på mig ett par ljusa “chinos”-ish, en vit långärmad t-shirt och kappa, alltså inte särskilt varama kläder och ändå svettades jag typ av att gå till bussen och det tar bara 5 minuter att gå dit… 😂  Jag hade en lunchdejt på Mahalo med Anna och Caroline som jobbar på Idun Minerals. Dem hade ju ett supermysigt frukostevent i måndags som jag var på (vill ni se bilder från eventet klicka HÄR för jag skrev ett blogginlägg, Klick!!) och efter det så bestämde vi att vi skulle äta lunch ihop!

Så vi sågs på mitt favoritställe och vi alla 3 åt varsin Pitaya Bowl och jag hade blåbär, banan, hampafrön och granola som topping. SÅ gott som vanligt och tjejerna från Idun är helt fantastiska. Jag hade verkligen supertrevligt!


Today it’s really very hot, I was surprised when I went out today. I had a pair of bright “chinos” -ish, a white long-sleeved t-shirt and coat, so not really warm clothes, and yet I was sweaty to go to the bus and it only takes 5 minutes to go there…😂 I had a lunch date  at Mahalo with Anna and Caroline who works at Idun Minerals. They had a super nice breakfast event last Monday that I was on (if you want to see pictures from the event click HERE because I wrote a blog post, Click !!) and after that we decided we would have lunch together!

So we were seen at my favorite place and we all ate each Pitaya Bowl and I had blueberry, banana, hempseeds and granola like topping. As good as usual, the girls from Idun are absolutely amazing. I really had a nice time with them!

IMG_4988

Dem hade med sig en superfin ögonskuggspalett till mig också. Det var verkligen superfina färger, lite guld, brunt, rosé, rosa… SÅ FINT och glittrigt.💖  Jag gillar färger som går i dessa toner, det funkar bra till min ögonfärg tycker jag,. 🙂 Jag ser fram emot att prova den här nästa gång jag ska sminka mig!


They brought me a superfine eye shadow palette too. Perfect colors for me too. Gold, brown, rose, pink … so nice and sparkly.💖 I look forward to try this one next time that Im doing my makeup!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anonym

    Hej! Undrar om vilka solprodukter du använde på din resa (kropp och ansikte) och vad man ska tänka på när man solar för att få bästa färgen (och ej bränna sig)?

Annons
stats