Palma vlogg 3 | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Palma vlogg 3

 

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott! Själv så har jag hostat massor och på morgonen hade jag tappat rösten typ helt… Jag sitter och dricker varmt citronvatten just nu och hoppas på att det ska ge med sig under dagen. Jag har ett lunchmöte klockan tolv som jag inte kan missa så jag ska försöka att piggna till! Jag har ju hostat nu i 1,5 vecka så man tycker ju att det borde ge med sig.

Här ovan kommer vlogg nummer 3 från Palma. En riktigt bra dag, vi går till slottet, hänger på stranden och mamma tar över vloggen en stund. Jag skrattade tills jag grät alltså, söta underbara mamma. Ni kommer att fatta vad jag menar är ni kollar, hon är så rolig!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats