4 bilder på min frukost | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

4 bilder på min frukost

P5191040 P5191042 P5191038 P5191039

Godmorgon!

Klockan är 12 men jag säger godmorgon ändå för det känns som morgon för mig idag. Jag mår inte alls särskilt bra, när jag vaknade imorse så hade jag tappat rösten HELT. Men Jesper tog hand om mig och gjorde ett stort glas med varmt citronvatten som han serverade mig på sängen så fick jag ligga där och hosta tills rösten sakta med säkert kom tillbaka lite. Jag har inte feber eller så men jag känner mig trött och är helt täppt i näsan och hostar massor… :( Jag hade bokat in en träningsdejt på gymmet idag som jag var tvungen att avboka vilket kändes tråkigt, jag som verkligen såg fram emot att få träna! Jag har inte varit på gymmet på 2 veckor nu.

Det är fint väder idag med så jag funderar på om jag ska gå ut och sätta mig på kajkanten här utanför huset bara och njuta lite av solen. Min mamma tyckte att man inte skulle sola om man är förkyld men jag känner samtidigt att det kanske är bra att vara ute och få frisk luft, jag kommer ju ändå inte röra på mig utan bara ligga ner liksom… Eller vad tror ni? Igår tog jag inte alls vara på det fina vädret, jag mådde dåligt igår eftermiddag också så jag låg och sov 2 timmar på eftermiddagen då med.

Aja, det gäller väl bara att man vilar så går det över! Jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör och att ni får en bra dag!


Good morning!

It is 12 o’clock but I say good morning yet because it feels like it is morning for me today. I do not feel very good at all and  when I woke up this morning, I had lost my voice completely. But Jesper took care of me and made a large glass of hot lemon water as he served me on the bed, so I had to lie there and cough until the voice slowly came back with a little bit of luck. I do not have fever or so, but I feel tired and are completely stuffy in my nose and coughing a lot… :( I had booked a training date at the gym today, which I had to cancel…  I really looked forward to workout! I have not been to the gym for 2 weeks now.

I guess that I just have to rest! I hope you feel better than I do and have a good day!

 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats