Dagens gymoutfit | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Dagens gymoutfit

IMG_5189 IMG_5184 IMG_5187

Alltså den här dagen. Det är bara stress stress och stress. Jag vet inte ens själv vad det är jag stressar över så efter att jag har skrivit det här inlägget så ska jag sätta mig ner och bara blunda och andas i några minuter och samla mina tankar. Jag behöver inte stressa så det är totalt onödigt att jag känner såhär. Det är ändå bra att jag vet om att jag är stressad i onödan för då kan jag ändå hantera det och sluta helt enkelt.  Jag har inte varit hemma på hela dagen men nu har jag äntligen landat här hemma och fått något i magen. Jag ska kliva in i duschen strax och duscha av mig dagen och sen sätta mig ute på balkongen och ta det lugnt tills Jesper kommer hem från jobbet sen.

På bilderna ser ni dagens gymoutfit. Ser ni också den lilla vita fläcken på min mage? Den kom fram nu när jag var utomlands och solade, just på den lilla pricken verkar jag inte bli brun längre. Jag har inte haft så tidigare utan det här är första gången som jag har en vit pigmentfläck där. Mycket märkligt…


So this day. It is just stress stress and stress. I do not even know what I’m stressing about so after writing this post I’m going to sit down and just close my eyes and breathe for a few minutes and collect my thoughts. I do not have to stress so it’s totally unnecessary to feel like this. It’s still good that I know that I’m stressed unnecessarily because then I can handle it and stop simply. I have not been home on all day but now I have finally landed here at home and got something in my stomach. I’ll get into the shower right away and shower my day off and then sit out on the balcony and keep calm until Jesper comes home from work later.

On the pictures you will see todays  gymoutfit. Do you also see the little white spot on my stomach? It came out now when I was abroad and sunbathing, just on that small dot I did not seem to get tanned anymore. I have not had like that  before but this is the first time I have a white pigment stain there. Very odd…

IMG_5186 IMG_5185 IMG_5183

Tights – LÄNK // Croppad hoddie – LÄNK // Sport-bh – LÄNK (Länkade en likadan sport-bh fast en annan färg, den jag har var visst slut.) 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Jättesnygg outfit, passar dig superbra! Blir så inspirerad av dig och dina inlägg, sen ääälskar jag din youtube-kanal! Keep up the good work girl! 😀 Vad har du för storlek på dina gymshark-kläder föresten? 🙂

 2. Karolina

  Blir så inspirerad av att röra mig mer och träna genom dina inlägg! Och jag känner igen den där stressen, har också en inre stress men kan inte sätta fingret på vad egentligen. Har svårt att varva ner utan måste alltid hålla på med något. Hoppas du får en fin dag iaf!

  1. fitspooration

   åh, det glädjer mig! Vad kul <3 Det där med stressen är mindre kul dock… Hoppas att du får en fin dag du med, det är ju soligt idag! <3

  1. fitspooration

   Det kommer ett sådant inlägg imorgon med alla övningar + bilder på övningarna!! 😍😘

Annons
stats