Mermaid nails | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Mermaid nails

IMG_5226 IMG_5228 IMG_5227

Godmorgon hjärtan!

Hoppas att ni har sovit gott. Jag har sovit bättre än jag brukar till och med. Jag har varit vaken ett tag, duschat, rakat benen och smort in mig. Så nu sitter jag i soffan och jobbar lite på datorn. Jesper är ledig idag så han ligger fortfarande och sover, så mysig. <3

Jag ska iväg om någon timme och äta en sen frukost nummer 2 eller en tidig lunch med Sabina. Det var länge sedan vi hade en av våra lunchdejter nu så detta är verkligen på tiden! Dock så sågs vi ju faktiskt förra veckan på Idun Minerals frukost. 🙂

Hur som helst, på bilderna ovan så ser ni 3 bilder från igår när jag var på MINKO Sthlm och fixade naglarna. Jag gjorde väldigt lika dem jag hade innan nu när jag var utomlands. Faded french och sen så gjorde vi “Mermaid” glitter på ring- och långfingret. Haha, jag tycker att det låter så gulligt med sjöjungfrunaglar. Jag vet inte riktigt vart Ida (som fixade mina naglar igår) fick det ifrån. Men hon tyckte att glittret såg ut som sjöjungfru så dem döpte färgen till det. Gulligt!😍


Good morning hearts!

Hope you have slept well. I’ve slept better than I usually do. I’ve been awake for a while now tho, showered, shaved my legs and rubbed myself with lotion. So now I’m sitting on the couch and working a bit on my computer. Jesper is free from work today so he is still sleeping, so cozy. <3

I’ll go out in an hour and have a late breakfast number 2 or an early lunch with Sabina. It was a long time since we had one of our lunches now so this is really on time! However, we actually saw last week at Idun Mineral’s breakfast. 🙂

Anyway, in the pictures above you see 3 pictures from yesterday when I was at MINKO Sthlm and fixed my nails. I did very much a like the ones I had before now when I was abroad. Faded french and then we made “Mermaid” glitter on the ring and middle finger. Haha, I think it sounds so cute with mermaid nails. I do not really know where Ida (who fixed my nails yesterday) got it from. But she thought the glitter looked like mermaid so they baptized the color to it. Cute! 😍

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. fitspooration

      åh tack! 😀 Kjolen är från JC, t-shirt från H&M, skor från Nelly och kappa från Gina Tricot <3

Annons
stats